Diverses entitats organitzen activitats coincidint amb la festa de la Castanyada
Cultura | 30 d'octubre de 2019

REDACCIÓ
Tot a punt per a una nova edició del Kastanyasso Festival

L’entitat de música juvenil La Sonik ja ho té tot a punt per a una nova edició del Kastanyasso Festival, que tindrà lloc aquest dijous 31 d’octubre a la plaça del Doctor Guardiet a partir de les 19 hores.

Per l’escenari del Kastanyasso Vol. III passaran fins a quatre grups per celebrar la vetlla de Tot Sants, amb música fins a les 1.30 hores. Abans, per escalfar motors, els dj de La Sonik oferiran un ‘warm up’, punxant música per començar a fer ambient. A partir de les 20 hores, actuarà Zítriko, un grup jove de Terrassa especialitzat en hard rock.

A les 21.15 hores serà el torn de Soak in Bleach, una banda de rock de Rubí barrejat amb influències de grunge, indie i electrònica.
El tercer concert de la nit serà a càrrec d’Ominira, a les 22.30 hores. Es tracta d’una formació de Barcelona que té un estil molt únic, que barreja els instruments de vent i corda analògics amb percussions electròniques, aconseguint un so modern a la vegada que ambiental i ballable.

Per últim, tancarà la nit DJ C.A.S.H., a partir de les 00.15 hores, que oferirà un repertori de músiques amb ritmes electrònics, influenciats pel jazz, funk i hip-hop. Durant tot el festival, hi haurà servei de barra a preus populars.

El Cent Patins organitza un Escape City sobre rodes per la Castanyada

El Club Cent Patins organitza el 31 d’octubre, per la festa de la Castanyada, el primer Escape City sobre rodes de Rubí. Aquells que vulguin apuntar-s’hi poden participar en patins, en bici o en patinet i anar amb les disfresses més terrorífiques i llanternes. L’objectiu és cercar un tresor en un recorregut per la ciutat ple de sorpreses. El grup que endevini el premi guanyarà. Després de l’activitat, hi haurà una xocolatada, un concurs de disfresses, sortejos i regals per a tothom a la pista Francesc Calvo. L’Escape City tindrà lloc a les 18.30 hores i compta amb gairebé una vuitantena d'infants inscrits.


Torna el túnel del terror a l’espai jove Torre Bassas

Els col·lectius de joves de Torre Bassas transformaran un any més l’edifici en un túnel del terror que han batejat amb el nom de Convent de Monges Santa Ouija. La proposta, que va arrencar ahir, continuarà aquest dijous a la tarda de 17.30 hores a 20 hores. Les visites s’organitzen en grup i els usuaris que hi vulguin assistir han de passar prèviament per l’equipament a reservar i recollir la seva entrada gratuïta.


El Pinar acollirà de nou una festa de la castanyada

El Servei d’Acció Comunitària del Pinar organitza dijous una festa de la Castanyada i Halloween davant del Centre Cívic La Cruïlla a partir de les 17 hores. La celebració compta amb la participació de l’associació de veïns del barri i del Centre Obert Compartir. Les persones assistents hi trobaran maquillatge d’efectes especials, tatuatges d’aerografia, un photocall i un laberint del terror. Tampoc hi faltaran els panellets i les castanyes.
Coincidint amb la Castanyada es programen diverses activitats lúdiques. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
Sí a l’escola pública