Lídia Calvet es converteix en la primera dona presidenta d’Esquerra
“Esquerra ha de ser la primera força a la ciutat, qui protagonitzi el canvi”
Política | 30 d'octubre de 2019

REDACCIÓ
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Rubí va renovar dilluns la seva executiva local en una assemblea. Els militants van escollir Lídia Calvet com a presidenta i d’aquesta forma es converteix en la primera dona presidenta de l’executiva local del partit.

Les primeres paraules de Calvet com a nova presidenta van ser per mostrar la voluntat de la formació política d’avançar per esdevenir la força més votada en les pròximes eleccions. “Esquerra ha de ser la primera força a la ciutat, qui protagonitzi el canvi que tant necessita. Aquest ha de ser el nostre objectiu principal”, va assenyalar.

El portaveu del grup municipal, Xavier Corbera, es va mostrar esperançat per la nova etapa de la formació política a Rubí: “Amb els nous regidors i l’executiva renovada podrem fer una oposició constructiva i explicar el nostre projecte de ciutat a tots els rubinencs”.

Per la seva banda, el president sortint, Víctor Garcés, va agrair a la militància el suport rebut en els sis anys que ha desenvolupat el càrrec i ha desitjat molta sort a la nova executiva i, especialment, a la seva presidenta: “Tens un equip de persones al voltant que sempre t’ajudaran i et faran costat, compta amb ells”.

A més de Lídia Calvet, la nova executiva, que és totalment paritària, està formada per Jordi Codina, Robert Masalias, Joan Puntí, Ariadna Martín, Montse Soler, Carlos Ernesto Garcia, Joan Batllori, Isabel Murillo, Ricard Abellán, Anna Esquirol i Laia Aliart.
La nova junta directiva d’Esquerra Republicana de Catalunya a Rubí. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Escola d’Escacs inaugura un local finançat pel club i les famílies
Justícia descarta agrupar les tres seus judicials en un únic edifici a Rubí i opta per reformar els jutjats
Els Gegants de Rubí participen a la Festa Major d’Hivern de Sentmenat
L’Ajuntament reparteix 3.000 clakis a les escoles per promocionar la recollida de l’oli de cuina usat
Activitats dels comuns per prevenir la violència masclista
El fet migratori, tema del 18è Curs de Cooperació i Solidaritat Internacional