Important victòria pel Sènior de la Penya
Esports | 31 d'octubre de 2019

PB Ramon Llorens
El Sènior de la Penya Blaugrana Ramon Llorens va aconseguir una important victòria a casa de la Roureda per 1-3. L’equip va disputar un partit molt complet i va plantar cara amb molta solvència a la pressió dels locals. Els gols van ser obra d’Alexis, Abde i el capità, Héctor. Aquesta victòria acosta l’equip a sis punts només de la primera posició.

El juvenil va perdre 1-4 amb la PB Castellbisbal, en un partit molt fluix. Pel que fa als cadets, l’A va deixar escapar els dos punts en l’últim minut a casa del Juan XXIII (2-2), tot i anar per davant tot el partit, mentre que el B va perdre al camp del Sant Quirze per 5-1.

L’Aleví A va guanyar al camp del Matadepera (3-9) amb gols d’Aria, Ismael, Ian, Arià i Jordi (5). El B va perdre a casa del Natació Terrassa 3-6 tot i jugar un bon partit. El Benjamí A va imposar-se clarament al camp del Juan XXIII per 0-7 gamb gols de Thierno (3), Pol (2), Max i Redwan, mentre que el B va guanyar a la PB Trinitat Vella per 4-0 amb gols de Biel, Rahal, Nosair i Bruno. Finalment, el Prebenjamí A va perdre 2-4 amb el Mirasol tot i fer un bon partit i el B va perdre 5-1 amb l’escola Thau.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Els veïns de Can Fatjó, insatisfets amb el projecte de remodelació del pont del carrer Sant Joan
El PSC torna a ser la força més votada a les eleccions generals a Rubí, però perd 3 punts
Sortida del club de lectura Veus de Dones
Cues al jutjat de Rubí per la campanya d'autoinculpacions d'Òmnium
Passejada solidària de la Creu Roja i el Centre Excursionista pels camins de verema
Obres al carrer Lourdes per millorar l’accessibilitat