Uns 600 escolars participen en la 49a edició de la Marxa de Regularitat
Esports | 31 d'octubre de 2019

REDACCIÓ
Prop de 600 infants van participar el diumenge en la 49a edició de la Marxa de Regularitat organitzada pel Centre Excursionista de Rubí. En aquesta ocasió, el recorregut de la Marxa era de 12 km i transcorria des de Can Xercavins fins a Can Ramoneda i Can Roig i incloïa una parada per esmorzar i una altra d’avituallament, a més del dinar al final, amb inflables per als infants.

Per segona vegada, tota l’activitat es va concentrar al matí i els organitzadors estan satisfets del resultat: “Va fer un dia espectacular i si bé és cert que la participació no va ser tan alta com la de fa dos anys, estem contents perquè el nou disseny de la marxa ha funcionat molt bé”, ha explicat Jordi Puig, president del Centre Excursionista.

La Marxa és una activitat que consisteix en què els infants d’entre 7 i 12 anys caminin per parelles pel bosc seguint un itinerari i ajustant-se a un temps regulat. La parella que ho va fer millor va ser la formada per Gerard Faura i Roc Nadal, de l’escola Schola. Precisament, aquest centre educatiu va ser el guanyador de la Marxa de la Regularitat.

Ara, l’entitat ja pensa en la propera edició, que haurà de ser especial, ja que la Marxa de la Regularitat complirà 50 anys.
La Marxa de Regularitat va passar per Sant Muç. / Joaquim Gracia
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Els veïns de Can Fatjó, insatisfets amb el projecte de remodelació del pont del carrer Sant Joan
El PSC torna a ser la força més votada a les eleccions generals a Rubí, però perd 3 punts
Sortida del club de lectura Veus de Dones
Cues al jutjat de Rubí per la campanya d'autoinculpacions d'Òmnium
Passejada solidària de la Creu Roja i el Centre Excursionista pels camins de verema
Obres al carrer Lourdes per millorar l’accessibilitat