Tiamat Teatre representa ‘La noche es fría y al invierno no le gustan los perros’ a l’espai escènic Porta4!
Cultura | 31 d'octubre de 2019

REDACCIÓ
Després de girar per Madrid i Barcelona, la companyia rubinenca Tiamat Teatre estarà els dissabtes 2, 9, 16 i 23 de novembre a l’espai escènic Porta4!, al carrer Martí, 18, de la capital catalana, per posar en escena una de les seves darreres produccions, ‘La noche es fría y al invierno no le gustan los perros’. Les representacions, els beneficis de les quals aniran a parar a persones en risc d’exclusió social, tindran lloc a les 20 hores.

‘La noche es fría y al invierno no le gustan los perros’ és un monòleg molt impactant que no deixa indiferent l’espectador. L’obra explica la història d’un rodamón que camina cap a una autopista, decidit a suïcidar-se. Creu en Déu, en els pecats i en els càstigs després de la mort i sap que, si segueix més temps en aquest món, acabarà per ser enviat a l’infern. “La pobresa és hereditària”, diu. “I l’infern també”. Tot i això, quan tot sembla perdut, quelcom es creua entre els seus plans i ell... l’amor.

El rubinenc Imanol Fernández, amb més de mitja dotzena d’obres estrenades a Catalunya, és responsable de la dramatúrgia, la direcció i la interpretació. La banda sonora original és obra d’Enrique Marín i el vestuari de Lídia Ferraz.

Les entrades per a les funcions ja es poden adquirir per internet al preu de 12 euros, mentre que a taquilla tenen un cost de 15 euros.
L’obra no deixa indiferent a l’espectador. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
Sí a l’escola pública