El grup de teatre de l’escola Ca n’Alzamora dona 1.300 euros a Sant Joan de Déu
Cultura | 4 de novembre de 2019

REDACCIÓ
El grup de teatre de Ca n'Alzamora ha posat en escena al llarg de l’any diverses funcions del musical ‘Peter Pan’ que, més enllà de l’activitat lúdica, també tenia un vessant solidari, ja que tots els diners recaptats amb les entrades s’han donat al projecte SJD Pedriatric Cancer Center Barcelona de l’Hospital Sant Joan de Déu, el centre oncològic infantil més gran d’Europa i un dels més grans del món que obrirà les portes el 2020.

Després de les representacions al teatre municipal La Sala i posteriorment al Casal Popular, el taller de teatre de pares i mares de l’escola Ca n’Alzamora va aconseguir recaptar 1.300 euros que ja han estat lliurats a Sant Joan de Déu.

L’Hospital Sant Joan de Déu, en nom del centre, però sobretot en nom dels infants amb càncer i de les seves famílies, ha agraït sincerament l’aportació a través d’una carta adreçada al grup de teatre rubinenc.

El taller de teatre de pares i mares de l’escola Ca n’Alzamora, que enguany celebra el seu 10è aniversari, està constituït per una quinzena d’actors i actrius, molts dels quals hi són des de l’inici. Cada any es treballa una obra diferent, sempre dirigida a un públic familiar. El director és Santiago Granizal, actor, ballarí i director de teatre, que dirigeix l’Escola de Ball i Teatre 8 Temps de Rubí.
Una de les representacions del grup de teatre. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Els veïns de Can Fatjó, insatisfets amb el projecte de remodelació del pont del carrer Sant Joan
El PSC torna a ser la força més votada a les eleccions generals a Rubí, però perd 3 punts
Sortida del club de lectura Veus de Dones
Cues al jutjat de Rubí per la campanya d'autoinculpacions d'Òmnium
Passejada solidària de la Creu Roja i el Centre Excursionista pels camins de verema
Obres al carrer Lourdes per millorar l’accessibilitat