Anna Tamayo exposa ‘La memoria de las flores extraviadas’ a Santander
Cultura | 5 de novembre de 2019

REDACCIÓ
La mostra ‘La memoria de las flores extraviadas’ de l’artista rubinenca Anna Tamayo es va exposar per primera vegada al Celler durant més dos mesos amb una molt bona acollida del públic. Ara, l’exposició ha iniciat una itinerància per diferents punts de la geografia espanyola.

En aquest sentit, aquest dijous 7 de novembre a les 12 hores s’inaugurarà a la sala d’exposicions de la Universidad Europea del Atlántico (UNEATLANTICO), ubicada a Santander.

‘La memoria de las flores extraviadas’ reinterpreta l’estètica clàssica dels elements florals i les natures mortes i aprofundeix en la recerca artística de l’autora al voltant del concepte de bellesa efímera.

L’exposició està integrada per una quarantena de quadres, dos dels quals són de gran format. Totes les obres estan treballades amb tècnica mixta ─oli, acrílic, encàustica, cera i vernís─ i presenten les flors des d’un punt de vista no convencional i descontextualitzat.

Després de l’estada a la UNEATLANTICO, on Tamayo ja ha exposat dues vegades amb anterioritat, ‘La memoria de las flores extraviadas viatjarà fins a Lleó i Ponferrada.
Una de les obres de l’exposició.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Els veïns de Can Fatjó, insatisfets amb el projecte de remodelació del pont del carrer Sant Joan
El PSC torna a ser la força més votada a les eleccions generals a Rubí, però perd 3 punts
Sortida del club de lectura Veus de Dones
Cues al jutjat de Rubí per la campanya d'autoinculpacions d'Òmnium
Passejada solidària de la Creu Roja i el Centre Excursionista pels camins de verema
Obres al carrer Lourdes per millorar l’accessibilitat