Els Gegants de Rubí, convidats a la Festa Major d’Hivern de Sentmenat
Cultura | 5 de novembre de 2019

REDACCIÓ
La colla de Geganters de Rubí, amb el Roc, la Paula, La Laia, el Galderic i el gegantonet Orelletes, visitaran aquest diumenge 10 de novembre la localitat de Sentmenat per participar en la Trobada de Gegants organitzada en el marc de la Festa Major d’Hivern del municipi.

La trobada, que comptarà amb la participació de les colles d’Olesa de Bonesvalls, Castellar del vallès, Rubí i Sentmenat, arrencarà a les 9.30 hores amb la plantada de gegants al passeig Mestre Josep Duran. Dues hores després s’iniciarà la passejada dels gegants fins a la plaça de la vila, on a partir de les 13 hores tindran lloc els parlaments i els balls de les colles participants. El final de festa arribarà amb el lliurament del recordatori de la trobada i el ball final de tots els gegants.
Gegants de Sentmenat, amfitrions de la trobada. / Cedida
L’exposició ‘Gegants de paper’ s’inaugurarà a Fortià, a l’Alt Empordà
L’exposició ‘Gegants de paper’, promoguda per la Colla de Geganters de Rubí, s’inaugurarà dissabte 9 de novembre a Fortià (Alt Empordà). La mostra s’emmarca en el programa d’activitats de la Trobada Comarcal Gegantera 2019, que tindrà lloc el 24 de novembre i en la qual hi participaran colles de l’Alt i el Baix Empordà. La inauguració de ‘Gegants de paper’ serà a les 12 hores al Centre Agrícola i Social i comptarà amb la presència d’autoritats locals, a més del comissari de la mostra, el geganter rubinenc Joan-Miquel Merino, i representants de la colla rubinenca. La mostra es podrà visitar de dilluns a divendres de 17 a 19 hores i dissabtes i diumenges d’11 a 13 hores fins al 24 de novembre, dia de la Trobada Comarcal.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Escola d’Escacs inaugura un local finançat pel club i les famílies
Justícia descarta agrupar les tres seus judicials en un únic edifici a Rubí i opta per reformar els jutjats
Els Gegants de Rubí participen a la Festa Major d’Hivern de Sentmenat
L’Ajuntament reparteix 3.000 clakis a les escoles per promocionar la recollida de l’oli de cuina usat
Activitats dels comuns per prevenir la violència masclista
El fet migratori, tema del 18è Curs de Cooperació i Solidaritat Internacional