Els comuns alerten del perill d’un PSOE que miri a la dreta
“Si ECP som forts el 10N, també estaran forts els drets socials i laborals i l’aposta pel diàleg”
Política | 5 de novembre de 2019

MARTA CABRERA
El diputat al Congrés d’En Comú Podem, Joan Mena, ha visitat Rubí per fer campanya electoral de les eleccions al Congrés del 10 de novembre. El militant d’Esquerra Unida i Alternativa va posar com a exemple Rubí del que hauria de passar a les Corts espanyoles. “Rubí és un exemple de com les esquerres es poden posar d’acord i sumar”, va dir, en referència al pacte de govern local entre els comuns i els socialistes.

El tercer a la llista dels comuns per Barcelona creu que existeix el “perill” que el PSOE “continuï volent atraure l’abstenció de Ciutadans i el PP fent servir Catalunya com a excusa”, un fet que significaria un “perjudici per a les classes populars”.

Per aquest motiu, considera que cal que En Comú Podem i Unidas Podemos estiguin fortes al Congrés: “Si som forts el 10 de novembre, també estaran forts els drets socials i laborals dels treballadors i l’aposta pel diàleg”. Mena va afegir que la seva formació és “la garantia de polítiques d’esquerres” i “d’una solució per Catalunya, cal que els catalans, a través del diàleg, acabin decidint un acord amb el conjunt de l’estat”.

La visita del diputat es va realitzar en el marc d’una assemblea oberta el dilluns a la tarda a la Sala Neus Català. En aquesta trobada, el grup municipal d’En Comú Podem, que està a l’executiu, ha explicat a la militància la feina que estan impulsant des de l’Ajuntament.
Joan Mena, durant la visita a Rubí. / M.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
L’Ajuntament regularà l’ús de la pirotècnia per evitar molèsties als col·lectius vulnerables
Bon Preu ha inaugurat un Esclat a Rubí
Amazon confirma que obrirà un centre logístic a Can Rosés
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
Els treballadors de Continental arriben a un principi acord d’indemnització pels acomiadaments