Un torneig de futbol i un de bàsquet complementaran els Premis Rubeo d’Or
Esports | 6 de novembre de 2019

REDACCIÓ
L’esport rubinenc rebrà un homenatge el dia 22 de novembre a les 19 hores amb un acte al teatre municipal La Sala amb el lliurament dels Premis Rubeo d’Or, en una gala que tornarà a ser conduida pel periodista de TV3 i Catalunya Ràdio Bernat Soler. Enguany, el lliurament d’aquests reconeixements es complementarà amb un torneig de futbol i un de bàsquet, segons ha explicat l’alcaldessa, Ana M. Martínez, durant la presentació d’aquesta edició.

En aquest sentit, el dissabte 23 es disputarà el Torneig de veterans de l’Olímpic de Can Fatjó, on hi participen els equips de veterans dels clubs de Rubí. L’any passat va comptar amb la participació del Betis Balompié i enguany seran els veterans del Reial Club Esportiu Espanyol. A més, el CEB Sant Jordi se suma a les activitats, ja que enguany celebra els seus 60 anys d’història. La competició comptarà amb la participació del Joventut de Badalona i del Futbol Club Barcelona. Serà diumenge 24 a les instal·lacions del club rubinenc.

Els Premis Rubeo d’Or són un reconeixement públic a tots els clubs, als esportistes de la ciutat que han tingut èxit en les competicions i a les entitats i persones que destaquen en la promoció de valors associats a l’esport.

Enguany, amb la voluntat d’arribar a més esportistes, s’ha fet una crida a què rubinencs i rubinenques proposin esportistes i clubs que considerin mereixedors d’aquest reconeixement. Per fer arribar les propostes, cal enviar el nom del club, entitat o esportista a l’adreça esports@ajrubi.cat.
La presentació dels reconeixements va tenir lloc a la seu del Club Natació Rubí. / Ajuntament-Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’antic hotel Terranova acollirà un centre per a menors tutelades embarassadades o amb nadons
CCOO convoca una manifestació aquest dissabte per la continuïtat de Continental a Rubí
L’Espona oferirà un cop al mes preestrenes d’espectacles artístics
Marina Gómez guanya la medalla de bronze al Campionat de Catalunya de gimnàstica artística
Les persones amb diversitat funcional reclamen respecte i igualtat
El taco de pota blava del restaurant Villamalquerida, escollida per votació popular com la millor proposta de ‘De tapes per la Fira’