Meritxell Budó: “Estem preocupats per la deriva anticatalanista dels partits”
La consellera Meritxell Budó diu que Junts per Catalunya anirà al Congrés per “defensar Catalunya”
Política | 6 de novembre de 2019

MARTA CABRERA
La consellera de Presidència, Meritxell Budó, ha visitat aquest dimecres el Mercat de Rubí en un acte de campanya de Junts per Catalunya (JxCAT). Per Budó, és important votar el 10 de novembre perquè és una “oportunitat de convertir la veu dels catalans i catalanes en vots i escons”, i afegeix que JxCAT anirà al Congrés a “defensar Catalunya”.

La consellera s’ha mostrat preocupada pel que considera una “deriva anticatalanista de tots els partits polítics, tret del que lidera Pablo Iglesias, res diferencia ara mateix a Vox, de Cs, del PP o el PSOE”. Per aquest motiu, Budó ha explicat que la seva formació política “no farà president ni votarà a favor de cap investidura a canvi de res”. També ha afirmat que cal “poder debatre amb tranquilitat sobre el dret d’autodeterminació, seure i dialogar per resoldre des de la política un conflicte polític”.

L’acte també ha comptat amb la presència de la número 2 al Senat, Meritxell Lluís, parella de Josep Rull: “Volem fer sentir la veu de la majoria de catalans a Madrid, defensant els seus interessos, no només la independència, que també, sinó de tots els ciutadans, perquè a més de la repressió que fa més de 2 anys que patim, hi ha una manca d’inversió de l’estat a Catalunya”. Lluís també ha recalcat que “la independència és un mecanisme per millorar la qualitat de vida dels ciutadans, no és un objectiu per si sol, és un mitjà”.
Meritxell Budó, acompanyada per Carme Vinyes. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats