L’Escola d’Escacs inaugura dissabte la nova seu, finançada per les famílies
Esports | 8 de novembre de 2019

Escacs Rubí
L’Escola de l’Associació d’Escacs Rubinenca inaugurarà oficialment la seva nova seu, situada al carrer de la Creu, 25, aquest dissabte 9 de novembre. Es tracta d’un local ampli on els més petits i els joves del club poden rebre la seva formació i entrenar per les competicions. L’espai ha estat llogat pels mateixos familiars dels infants i joves, segons explica Antoni Muñoz, president del club, després de les dificultats que estaven tenint amb l’Ajuntament per cedir-los un espai adequat.

L’acte inaugural arrencarà a les 10.30 hores i s’allargarà fins a les 13 hores. Un club d’escacs de Terrassa ha estat convidat a participar en la inauguració, durant la qual tindrà lloc una matinal d’escacs infantil i competicions entre els més grans, entre altres activitats.

L’Escola d’Escacs aplega més d’una vintena de nens i nenes i adolescents d’entre 4 i 16 anys. Amb el nou local, aquests infants i joves poden fer classe i entrenar d’una forma apropiada. A més, han pogut instal·lar diversos equips informàtics cedits per la Universitat Autònoma que feia un any que no podien fer servir per no disposar d’un espai adient.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Els veïns de Can Fatjó, insatisfets amb el projecte de remodelació del pont del carrer Sant Joan
El PSC torna a ser la força més votada a les eleccions generals a Rubí, però perd 3 punts
Sortida del club de lectura Veus de Dones
Cues al jutjat de Rubí per la campanya d'autoinculpacions d'Òmnium
Passejada solidària de la Creu Roja i el Centre Excursionista pels camins de verema
Obres al carrer Lourdes per millorar l’accessibilitat