El Club Natació Rubí és el 14è millor club de natació de Catalunya
Esports | 8 de novembre de 2019

CNR
La Federació Catalana de Natació ha tornat a presentar una nova actualització del barem de clubs de Catalunya que publica anualment i on estableix quin club té una millor i més gran representació en les competicions de les 5 disciplines presents en el calendari oficial de la federació.

Per a la temporada 2018-2019, el Club Natació Rubí ha quedat en 14a posició, millorant en cinc llocs la classificació de la temporada passada. Aquesta temporada, el rànquing l’han configurat 99 clubs de natació de Catalunya.

El CNR ha valorat molt positivament la notícia i ha felicitat de part de la Junta Directiva tots els esportistes i tècnics que ho han fet possible.

Després del cap de setmana passat de Tots Sants, torna l’activitat esportiva a Can Rosés amb moltes competicions. Cal destacar els compromisos dels dos equips absoluts de waterpolo. Dissabte l’equip femení es desplaça fins a Madrid per disputar la 6a jornada contra el CDN Boadilla amb la intenció d’assolir els primers punts fora de casa. Per la seva part, també el mateix dia, l’equip masculí visitarà el CN Premià per mirar de donar continuïtat als últims resultats.
La gran família esportiva del Club Natació Rubí. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
Gran participació en la rua de Carnestoltes amb una vintena d'acolorides i originals comparses
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Apollo XXV guanya el Concurs de Comparses de Carnaval 2020
Els Bombers rescaten un home que havia quedat atrapat per un despreniment a Castellnou