El Balmes Rubí obté quatre medalles de bronze a l’Obert de França de Taekwondo
Esports | 8 de novembre de 2019

Balmes Rubí
El Club Balmes Rubí va participar dissabte passat en l’Obert de França de Taekwondo, disputat a Montpelier, amb sis esportistes de categoria júnior. L’Obert va tenir un alt nivell esportiu, però va presentar deficiències organitzatives, tant pel que fa a l’arbitratge com en l’equipació tècnica.

Després de nombroses errades arbitrals, i amb un públic despectiu, el club rubinenc va aconseguir col·locar a quatre dels sis participants en semifinals, però va decidir abandonar la competició sense participar en les semifinals restants, obtenint així quatre medalles de bronze.

Les medalles van ser per a Marta Moreno, Marc Gómez, Adrià Martos i Unai Flores. També hi van participar Miram Granell i Thaïs Martínez.

Segons el club, “aquesta experiència ens ha ajudat a valorar el sistema nacional i la qualitat tècnica amb la qual comptem”.

D’altra banda, la presidenta, Yolanda Cortés, i l’entrenador José Luis Prieto, han destacat la cohesió i motivació de l’equip participant i han agraït a les famílies dels esportistes el seu suport i la qualitat humana que van demostrar una vegada més en aquest torneig.
Participants en l’Obert de França de Taekwondo. / Diari Montpellier
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El temporal de vent i pluja deixa diverses incidències a Rubí com arbres i cornises caigudes
Tornen els Tres Tombs, una de les festes més antigues de Rubí
L’Ajuntament compra tres pisos al banc per 250.000 euros per destinar-los a famílies vulnerables
El Casal de la Gent Gran de Rubí es converteix en un Casal Cívic obert a tothom
El torrent dels Alous, frontera històrica entre Rubí i Sant Cugat
L’AUP vol reclamar a la Generalitat més places públiques de residència i centres de dia