El Balmes Rubí obté quatre medalles de bronze a l’Obert de França de Taekwondo
Esports | 8 de novembre de 2019

Balmes Rubí
El Club Balmes Rubí va participar dissabte passat en l’Obert de França de Taekwondo, disputat a Montpelier, amb sis esportistes de categoria júnior. L’Obert va tenir un alt nivell esportiu, però va presentar deficiències organitzatives, tant pel que fa a l’arbitratge com en l’equipació tècnica.

Després de nombroses errades arbitrals, i amb un públic despectiu, el club rubinenc va aconseguir col·locar a quatre dels sis participants en semifinals, però va decidir abandonar la competició sense participar en les semifinals restants, obtenint així quatre medalles de bronze.

Les medalles van ser per a Marta Moreno, Marc Gómez, Adrià Martos i Unai Flores. També hi van participar Miram Granell i Thaïs Martínez.

Segons el club, “aquesta experiència ens ha ajudat a valorar el sistema nacional i la qualitat tècnica amb la qual comptem”.

D’altra banda, la presidenta, Yolanda Cortés, i l’entrenador José Luis Prieto, han destacat la cohesió i motivació de l’equip participant i han agraït a les famílies dels esportistes el seu suport i la qualitat humana que van demostrar una vegada més en aquest torneig.
Participants en l’Obert de França de Taekwondo. / Diari Montpellier
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’Escola d’Escacs inaugura un local finançat pel club i les famílies
Justícia descarta agrupar les tres seus judicials en un únic edifici a Rubí i opta per reformar els jutjats
Els Gegants de Rubí participen a la Festa Major d’Hivern de Sentmenat
L’Ajuntament reparteix 3.000 clakis a les escoles per promocionar la recollida de l’oli de cuina usat
Activitats dels comuns per prevenir la violència masclista
El fet migratori, tema del 18è Curs de Cooperació i Solidaritat Internacional