1a patinada castanyera ‘Castaween’
Opinió | 8 de novembre de 2019

HCR Cent Patins
La setmana de la Castanyada, durant 4 dies, hem aconseguit arreplegar un centenar de nens i nenes de la nostra ciutat, Rubí.

El Cent Patins sí que és més que un club, i volem que tots els rubinencs i totes les rubinenques ens coneixeu, i que participeu amb nosaltres; doncs malgrat tots els nostres èxits i el nostre treball en nom de Rubí, trobem que no s’està fent prou ressò mediàtic ni tenim prou suport des de les institucions.

Tenint com a ambaixadors als jugadors i les seves famílies, hem participat en la tradicional venda de castanyes del nostre municipi, i ho han fet en PATINS.

La tarda del 31 d’octubre el Cent Patins va omplir els carrers i botigues de la nostra ciutat amb gairebé un centenar de nens i nenes que ens van fer gaudir d’una magnífica gimcana. Durant aquesta Scape City la majoria d’infants no relacionats amb la nostra entitat; va fer comerç visitant les botigues col·laboradores:
Mercat, Racó Rosa, Racó del Llibre, Casaladeria J. Milà, Espai, Cal Gerrer, Perruqueria Figueras, Fisioflotació Gravitas, Empastifa’t, Kid & Us, L’Ombra, RubíBike i La Tata.

Van resoldre endevinalles, obtenir pistes i mostrant el nostre esport i el seu esperit a la nostra població.

Després de tanta activitat, es va gaudir d’una xocolatada al club. Però la tensió va néixer de debò a les profunditats dels vestuaris, transformats en un emocionant i terrorífic ‘Túnel del Terror’, que es va convertir en una de les grans atraccions del vespre, i que no va deixar indiferent a cap dels assistents, grans i/o petits.

Us agraïm de tot cor la vostra participació perquè ara mateix estem vivint moments molt delicats a escala econòmica.

Tota ajuda és benvinguda i us esperem els caps de setmana a les grades de les instal·lacions de Francesc Calvo perquè vingueu a animar, gaudir, viviu i us emocioneu amb nosaltres.
Agrair, en especial, la col·laboració dels comerços.

Moltes gràcies, i fins a una altra.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’illa de llum i el laberint, principals atractius de l’encesa de l’enllumenat de Nadal a Rubí
Més de 300 abonats, principalment a Les Torres, encara continuen sense llum
Rubí explica a la cimera mundial del clima el projecte 50/50
Les obres per reparar el col·lector de Can Xercavins s’iniciaran el 2020
Arrenca una nova campanya comercial de Nadal
Fridays for Future protesta contra el consumisme massiu en la seva primera manifestació a Rubí