Jovent Republicà denuncia una agressió mentre penjava cartells el divendres
Política | 12 de novembre de 2019

REDACCIÓ
Indret on va tenir lloc la presumpta agressió. / Cedida
El Jovent Republicà ha denunciat que, divendres al vespre mentre feia la darrera penjada de cartells abans de les eleccions, va patir una agressió per part d’una dona. La secretaria de la formació política, Ariadna Martín, ha explicat als mitjans de comunicació que una dona els va trencar els cartells i fins i tot els va agredir físicament a l’avinguda de Barcelona, just davant de la plaça Pearson. “Una senyora de mitjana edat va forcejar amb una militant intentant prendre-li els cartells, fent crits de ‘Esto es España’, i quan vam intentar marxar a una de nosaltres li va llençar una ampolla d’aigua per sobre, la vam intentar apartar i la dona li va donar un cop a la cara amb la mà oberta”.

Posteriorment, va començar a arribar gent, segons ha explicat Martín, uns nois que les van intentar ajudar i van estar esperant a la Policia Local i als Mossos d’Esquadra, que van trigar fins a 20 minuts en arribar. “La senyora va decidir quedar-se, perquè es volia identificar, després vam saber que estava fitxada i, de fet, quan nosaltres ja vam marxar a casa, ens han dit que ella va continuar molestant a la gent d’un bar que hi ha al costat”.

Judici exprés
Jovent Republicà ha denunciat la dona per agressió, però també per un delicte electoral. En aquest primer cas, el d’agressió, el judici ja s’ha produït i està pendent de sentència. El ministeri fiscal demana indemnitzacions per valor de 168 euros i una multa de 10 euros durant dos mesos per a la dona que va protagonitzar l’agressió.

Els militants de Jovent Republicà han demanat a totes les forces polítiques del Ple que condemnin aquesta pressumpta agressió.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
Sí a l’escola pública