Una vintena de persones recullen el certificat d’acollida
Actualitat | 13 de novembre de 2019

MARTA CABRERA
Fins a 22 persones han recollit el certificat d’acollida de l’Ajuntament de Rubí després de superar un curs que inclou 15 hores de formació laboral, 15 hores de coneixement de l’entorn i 90 hores de llengua catalana i castellana.

Des del 2016, més de 600 persones han passat pel Servei d’Acollida de Rubí amb la intenció d’aconseguir aquest certificat, que expedeix la Generalitat de Catalunya i que és un requisit imprescindible per aconseguir la nacionalitat, el reagrupament familiar o la renovació del permís de residència, però que també pot ajudar els immigrants a regularitzar la seva situació.

El regidor de Ciutadania, Pau Navarro, i la regidora d’Acció Ciutadana, M. Carmen Cebrián, van ser els encarregats de lliurar els certificats en un acte a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Rubí a principis novembre. “Rubí és una ciutat acollidora i estem agraïts perquè hàgiu decidit que Rubí sigui casa vostra”.

En total, des que es va posar en marxa el servei el 2016, han estat 28 les persones que han aconseguit aquest certificat.
Fotografia de totes les persones que van recollir el certificat a l’Ajuntament. / M.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Comencen les obres de rehabilitació del Casino després d'un any i mig de retard
Forçats a marxar
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats