Una vintena de persones recullen el certificat d’acollida
Actualitat | 13 de novembre de 2019

MARTA CABRERA
Fins a 22 persones han recollit el certificat d’acollida de l’Ajuntament de Rubí després de superar un curs que inclou 15 hores de formació laboral, 15 hores de coneixement de l’entorn i 90 hores de llengua catalana i castellana.

Des del 2016, més de 600 persones han passat pel Servei d’Acollida de Rubí amb la intenció d’aconseguir aquest certificat, que expedeix la Generalitat de Catalunya i que és un requisit imprescindible per aconseguir la nacionalitat, el reagrupament familiar o la renovació del permís de residència, però que també pot ajudar els immigrants a regularitzar la seva situació.

El regidor de Ciutadania, Pau Navarro, i la regidora d’Acció Ciutadana, M. Carmen Cebrián, van ser els encarregats de lliurar els certificats en un acte a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Rubí a principis novembre. “Rubí és una ciutat acollidora i estem agraïts perquè hàgiu decidit que Rubí sigui casa vostra”.

En total, des que es va posar en marxa el servei el 2016, han estat 28 les persones que han aconseguit aquest certificat.
Fotografia de totes les persones que van recollir el certificat a l’Ajuntament. / M.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’illa de llum i el laberint, principals atractius de l’encesa de l’enllumenat de Nadal a Rubí
Més de 300 abonats, principalment a Les Torres, encara continuen sense llum
Rubí explica a la cimera mundial del clima el projecte 50/50
Les obres per reparar el col·lector de Can Xercavins s’iniciaran el 2020
Arrenca una nova campanya comercial de Nadal
Fridays for Future protesta contra el consumisme massiu en la seva primera manifestació a Rubí