Carme Serra i Francesc Ribalda, homenajats al Casal de la Gent Gran
Actualitat | 14 de novembre de 2019

REDACCIÓ
El Casal de la Gent Gran de Rubí va retre un homenatge dijous de la setmana passada a Carme Serra i Francesc Ridalba, voluntaris del centre, a qui se’ls va agrair una llarga trajectòria d’esforç i dedicació al Casal.

Carme Serra, nascuda el 1940 a Gelida es va traslladar a Rubí el 1952. A la nostra ciutat va fundar una família i va treballar en una fàbrica tèxtil local. Carme ha cantat a la coral i és una artista fent brodats i cosits, que són petites obres d’art. Molt emocionada, va explicar que fa 25 anys que és usuària del Casal i que no s’esperava l’homenatge.

Per la seva banda, Francesc Ribalda, de 86 anys, ha estat fuster de professió i un apassionat pessebrista. De fet, és qui munta el pessebre del Casal cada any amb tota mena de detalls. També forma part de la Unió Coral Rubinenca, ja que les caramelles són la seva altra gran afició.

Tant la Carme com el Francesc van agrair l’homenatge i van destacar que es troben molt a gust: “Hi trobem germanor, amistat i ens ajudem els uns als altres, estem molt contents”.

Jordi Canals, president de l’associació del Casal, va agrair el treball dels voluntaris i va animar la gent a anar al centre a fer activitats.
Carme Serra i Francesc Ribalda, asseguts a l’escenari, van rebre un emotiu homenatge. / Ajuntament de Rubí-Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’illa de llum i el laberint, principals atractius de l’encesa de l’enllumenat de Nadal a Rubí
Més de 300 abonats, principalment a Les Torres, encara continuen sense llum
Rubí explica a la cimera mundial del clima el projecte 50/50
Les obres per reparar el col·lector de Can Xercavins s’iniciaran el 2020
Arrenca una nova campanya comercial de Nadal
Fridays for Future protesta contra el consumisme massiu en la seva primera manifestació a Rubí