Carme Serra i Francesc Ribalda, homenajats al Casal de la Gent Gran
Actualitat | 14 de novembre de 2019

REDACCIÓ
El Casal de la Gent Gran de Rubí va retre un homenatge dijous de la setmana passada a Carme Serra i Francesc Ridalba, voluntaris del centre, a qui se’ls va agrair una llarga trajectòria d’esforç i dedicació al Casal.

Carme Serra, nascuda el 1940 a Gelida es va traslladar a Rubí el 1952. A la nostra ciutat va fundar una família i va treballar en una fàbrica tèxtil local. Carme ha cantat a la coral i és una artista fent brodats i cosits, que són petites obres d’art. Molt emocionada, va explicar que fa 25 anys que és usuària del Casal i que no s’esperava l’homenatge.

Per la seva banda, Francesc Ribalda, de 86 anys, ha estat fuster de professió i un apassionat pessebrista. De fet, és qui munta el pessebre del Casal cada any amb tota mena de detalls. També forma part de la Unió Coral Rubinenca, ja que les caramelles són la seva altra gran afició.

Tant la Carme com el Francesc van agrair l’homenatge i van destacar que es troben molt a gust: “Hi trobem germanor, amistat i ens ajudem els uns als altres, estem molt contents”.

Jordi Canals, president de l’associació del Casal, va agrair el treball dels voluntaris i va animar la gent a anar al centre a fer activitats.
Carme Serra i Francesc Ribalda, asseguts a l’escenari, van rebre un emotiu homenatge. / Ajuntament de Rubí-Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Comencen les obres de rehabilitació del Casino després d'un any i mig de retard
Forçats a marxar
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats