L’Espanyol s’endú el II Torneig de Veterans Ciutat de Rubí
Esports | 25 de novembre de 2019

REDACCIÓ
El RCD Espanyol es va proclamar campió del II Torneig de Veterans Ciutats de Rubí, organitzat per l’Olímpic de Can Fatjó, i on també van participar els veterans del club amfitrió i els veterans del Juventud 25 de Septiembre i de la Unió Esportiva Rubí.

El quadrangular es va disputar el dissabte al matí amb diversos enfrontaments. El Veinti va aconseguir guanyar a la Unió Esportiva per 1-0, classificant-se per la final; mentre que l’Olímpic va perdre 3-0 contra el RCD Espanyol. A la final, el conjunt blanc-i-blau va aconseguir la victòria per 3-1, mentre que en el partit pel tercer i quart lloc la Unió Esportiva i l’Olímpic van empatar 2-2.

Després del torneig, es van lliurar els premis i trofeus i el club va repartir els guardons del concurs de frases infantils, que van guanyar Aarón Linero, Alex Bisbal, Hugo Gómez i Marina Linero. Les frases guanyadores de la pregunta ‘Què és per tu l’Olímpic?’ s’inscriuran a la paret de l’estadi com a record: ‘Sentiment i passió, ‘Amistat+Diversió+Futbol+Respecte’, ‘Una família groc i verda’ i ‘Un sentiment groc i verd’.

Tota la recaptació del torneig es va lliurar a l’Associació de Persones amb Diversitat Intel·lectual de Rubí, al voltant de 1.200 euros.
El torneig va servir per recaptar fons per APDRIR. / José Manuel Villena
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos