La Unión Extremeña de Rubí celebra el 40è aniversari a La Sal
Cultura | 25 de novembre de 2019

REDACCIÓ
El teatre municipal La Sala va ser dissabte l'escenari de la celebració dels 40 anys de vida de la Unión Extremeña de Rubí. Per celebrar l'efemèride, l'entitat va organitzar un festival amb diverses actuacions que va comptar amb la presència de l'alcaldessa, Ana M. Martínez.

La màxima responsable municipal va felicitar la Unión Extremeña pel seu vincle amb Rubí: "Una ciutat es desenvolupa gràcies a la fortalesa del seu teixit associatiu. Una ciutat es desenvolupa gràcies a la fortalesa del seu teixit associatiu. Una riquesa cultural que fa gran un municipi, que ens permet fer més cromàtica la graella de colors de les nostres vivències i teixir així unes complicitats que ens fan forts".

Durant el festival van actuar els grups Coros y Danzas Raíces Nuevas, de la Unión Extremeña de Rubí; Desirée 'La Concha'; Joaquín 'El Albero'; la Irmandade Galega de Rubí; Alba y Álex de la CCA Alcalá la Real de Terrassa; Duende Flamenco; Solea y Alborea del Centro Andaluz Nueva Carteya de Terrassa; Tierra Extremeña, de la Unión Extremeña de Terrassa; i el Centro Ragonés de Rubí.

La Unión Extremeña va començar a funcionar el 1977, tot i que no es va constituir oficilament fins dos anys més tard, per aquest motiu s'ha commemorat el 40è aniversari el 2019. El 2014 ja va celebrar els 35 anys amb un festival a La Sala.
Un dels grups de la Unión Extremeña, durant una actuació.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’illa de llum i el laberint, principals atractius de l’encesa de l’enllumenat de Nadal a Rubí
Més de 300 abonats, principalment a Les Torres, encara continuen sense llum
Rubí explica a la cimera mundial del clima el projecte 50/50
Les obres per reparar el col·lector de Can Xercavins s’iniciaran el 2020
Arrenca una nova campanya comercial de Nadal
Fridays for Future protesta contra el consumisme massiu en la seva primera manifestació a Rubí