La Unión Extremeña de Rubí celebra el 40è aniversari a La Sal
Cultura | 25 de novembre de 2019

REDACCIÓ
El teatre municipal La Sala va ser dissabte l'escenari de la celebració dels 40 anys de vida de la Unión Extremeña de Rubí. Per celebrar l'efemèride, l'entitat va organitzar un festival amb diverses actuacions que va comptar amb la presència de l'alcaldessa, Ana M. Martínez.

La màxima responsable municipal va felicitar la Unión Extremeña pel seu vincle amb Rubí: "Una ciutat es desenvolupa gràcies a la fortalesa del seu teixit associatiu. Una ciutat es desenvolupa gràcies a la fortalesa del seu teixit associatiu. Una riquesa cultural que fa gran un municipi, que ens permet fer més cromàtica la graella de colors de les nostres vivències i teixir així unes complicitats que ens fan forts".

Durant el festival van actuar els grups Coros y Danzas Raíces Nuevas, de la Unión Extremeña de Rubí; Desirée 'La Concha'; Joaquín 'El Albero'; la Irmandade Galega de Rubí; Alba y Álex de la CCA Alcalá la Real de Terrassa; Duende Flamenco; Solea y Alborea del Centro Andaluz Nueva Carteya de Terrassa; Tierra Extremeña, de la Unión Extremeña de Terrassa; i el Centro Ragonés de Rubí.

La Unión Extremeña va començar a funcionar el 1977, tot i que no es va constituir oficilament fins dos anys més tard, per aquest motiu s'ha commemorat el 40è aniversari el 2019. El 2014 ja va celebrar els 35 anys amb un festival a La Sala.
Un dels grups de la Unión Extremeña, durant una actuació.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
Sí a l’escola pública