Es constitueix el nou Consell dels Infants coincidint amb la celebració del seu 20è aniversari
Actualitat | 28 de novembre de 2019

MARTA CABRERA
Ja s’ha constituït el nou Consell dels Infants i els Adolescents de Rubí. En un acte que va tenir lloc a La Sala el dimecres a la tarda, van prendre possessió els nous consellers. Va ser una trobada especial, conduïda pel Mag Lari, que també va servie per celebrar el 20è aniversari d’aquest òrgan consultiu. El Consell està format per 28 infants de 5è i 6è de primària i 18 adolescents de 1r i 2n d’ESO i es reuneix periòdicament per debatre i proposar millores per la ciutat.

Per l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, “la mirada de l’infant és absolutament imprescindible, perquè pensa en una ciutat segura, saludable i amable (...) per això és important saber la seva opinió i tenir-la en compte”. Martínez ha mostrat el seu orgull per la feina feta pel Consell dels Infants i Adolescents durant aquests 20 anys i els ha recordat que han de decidir el destí dels 50.000 euros dels pressupostos participatius.
L’alcaldessa i el regidor d’Infància i Educació, amb els nous consellers i conselleres. / Ajuntament de Rubí - Localpres
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’illa de llum i el laberint, principals atractius de l’encesa de l’enllumenat de Nadal a Rubí
Més de 300 abonats, principalment a Les Torres, encara continuen sense llum
Rubí explica a la cimera mundial del clima el projecte 50/50
Les obres per reparar el col·lector de Can Xercavins s’iniciaran el 2020
Arrenca una nova campanya comercial de Nadal
Fridays for Future protesta contra el consumisme massiu en la seva primera manifestació a Rubí