Èxit de la jornada de portes obertes del Can Mir
Esports | 29 de novembre de 2019

Can Mir-CE Horitzó
El diumenge 24 de novembre, a les instal·lacions del Club Escola de Futbol de Can Mir, es va celebrar una jornada de portes obertes dirigida, fonamentalment, als nens i nenes de l’Associació Rubí TEA. Durant la jornada, en la qual hi va col·laborar el CE Horitzó, es va realitzar un entrenament en la pista de futbol sala davant la presència dels pares i familiars d’una desena d’infants que pertanyen a l’associació Rubí TEA.

L’objectiu d’aquesta jornada, tal com va explicar Jordi Peiró, president del CEF Can Mir, és que els infants provin durant unes setmanes com és un entrenament de futbol i se sentin a gust amb els tècnics, companys i entitats que organitzen els entrenaments. A partir del gener, s’espera que la major part d’aquests nens s’inscriguin a l’equip, que s’anomenarà Can Mir-Horitzó.

Aquest equip, que en una primera fase inicial només realitzarà entrenaments, ha de ser també la pedrera de l’equip de futbol 7 Horitzó-Can Mir que ha estat de nova creació aquesta temporada i que està aconseguint èxits esportius rellevants en la Weleague7.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
Sí a l’escola pública