Rubí celebra el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional
Actualitat | 29 de novembre de 2019

REDACCIÓ
El 3 de desembre es commemora el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional i, coincidint amb aquesta data, l’Ajuntament ha organitzat un seguit d’actes amb les persones amb diversitat funcional com a protagonistes.

La majoria d’activitats tindran lloc el diumenge a la plaça del Doctor Guardiet durant el matí. En aquest espai, s’instal·laran paradetes informatives i tallers per adults i infants, a més d’exhibicions culturals.

A les 13 hores, està prevista l’actuació de l’Orquestra de la diversitat funcional de l’Escola de Música Pere Burés i mitja hora més tard es farà la lectura del manifest. La matinal es tancarà amb una fideuada.

Pel que fa al 3 de desembre, a les 10 hores, el programa de Ràdio Rubí ‘Rubí al Dia’ dedicarà el seu magazín a parlar sobre aquesta qüestió i a les 19 hores es representarà l’obra de teatre ‘Aquí no paga ni Déu!’ al teatre municipal La Sala, un espectacle a càrrec de l’entitat Femarec. Un obra que serà gratuïta.

El lema de la commemoració d’enguany és ‘Així és com vull que em tractis!’ i ha estat proposat pels col·lectius participants.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’illa de llum i el laberint, principals atractius de l’encesa de l’enllumenat de Nadal a Rubí
Més de 300 abonats, principalment a Les Torres, encara continuen sense llum
Rubí explica a la cimera mundial del clima el projecte 50/50
Les obres per reparar el col·lector de Can Xercavins s’iniciaran el 2020
Arrenca una nova campanya comercial de Nadal
Fridays for Future protesta contra el consumisme massiu en la seva primera manifestació a Rubí