Aprovada una nova moció que demana la redacció del Pla d’Equipaments
Política | 29 de novembre de 2019

MARTA CABRERA
El Ple va aprovar una nova moció que demana redactar el Pla d’Equipaments, un document que fa anys que l’Ajuntament diu que treballa però que encara no s’ha aprovat. La iniciativa, acordada en Junta de Portaveus a proposta de Veïns per Rubí, també pretén millorar la relació de les entitats amb el consistori.

També es va donar llum verda per Junta de Portaveus a la implementació d’un centre d’apoderament feminista, una proposta de l’AUP aprovada pel Ple el 2015, però sense executar.

Altres mocions aprovades per unanimitat van ser l’adhesió del consistori a la ‘Xarxa de memòria i de prevenció del feixisme. Mai més’, impulsada pels comuns; i una moció de Ciutadans per demanar la igualtat de tracte entre les parelles de fet i els matrimonis en l’accés a la pensió de viduïtat. En aquest cas, l’AUP va votar en contra perquè el text també dona suport al Pacte de Toledo. Esquerra i ECP es van abstenir per motius similars.

Per últim, la moció de Cs per impulsar una xarxa de protecció dels animals no va prosperar pels vots en contra del govern, que va explicar que està elaborant un Pla de benestar animal i tinença responsable.
Els antics cinemes són un dels equipaments en desús que té l'Ajuntament. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El temporal de vent i pluja deixa diverses incidències a Rubí com arbres i cornises caigudes
Tornen els Tres Tombs, una de les festes més antigues de Rubí
L’Ajuntament compra tres pisos al banc per 250.000 euros per destinar-los a famílies vulnerables
El Casal de la Gent Gran de Rubí es converteix en un Casal Cívic obert a tothom
El torrent dels Alous, frontera històrica entre Rubí i Sant Cugat
L’AUP vol reclamar a la Generalitat més places públiques de residència i centres de dia