Aprovada una nova moció que demana la redacció del Pla d’Equipaments
Política | 29 de novembre de 2019

MARTA CABRERA
El Ple va aprovar una nova moció que demana redactar el Pla d’Equipaments, un document que fa anys que l’Ajuntament diu que treballa però que encara no s’ha aprovat. La iniciativa, acordada en Junta de Portaveus a proposta de Veïns per Rubí, també pretén millorar la relació de les entitats amb el consistori.

També es va donar llum verda per Junta de Portaveus a la implementació d’un centre d’apoderament feminista, una proposta de l’AUP aprovada pel Ple el 2015, però sense executar.

Altres mocions aprovades per unanimitat van ser l’adhesió del consistori a la ‘Xarxa de memòria i de prevenció del feixisme. Mai més’, impulsada pels comuns; i una moció de Ciutadans per demanar la igualtat de tracte entre les parelles de fet i els matrimonis en l’accés a la pensió de viduïtat. En aquest cas, l’AUP va votar en contra perquè el text també dona suport al Pacte de Toledo. Esquerra i ECP es van abstenir per motius similars.

Per últim, la moció de Cs per impulsar una xarxa de protecció dels animals no va prosperar pels vots en contra del govern, que va explicar que està elaborant un Pla de benestar animal i tinença responsable.
Els antics cinemes són un dels equipaments en desús que té l'Ajuntament. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’illa de llum i el laberint, principals atractius de l’encesa de l’enllumenat de Nadal a Rubí
Més de 300 abonats, principalment a Les Torres, encara continuen sense llum
Rubí explica a la cimera mundial del clima el projecte 50/50
Les obres per reparar el col·lector de Can Xercavins s’iniciaran el 2020
Arrenca una nova campanya comercial de Nadal
Fridays for Future protesta contra el consumisme massiu en la seva primera manifestació a Rubí