Activitats a favor de La Marató de TV3 del CEB i l’Estatut
Actualitat | 29 de novembre de 2019

REDACCIÓ
L’institut L’Estatut organitza aquest dissabte una jornada solidària amb La Marató de TV3, que aquest any està destinada a la recerca de les malalties minoritàries. Les activitats començaran a les 11 hores i fins a les 14 hores i hi haurà diverses activitats, com ara una batucada, una mostra de cultura popular amb taller de gegants i castells, una ballada de swing, rifa de productes, actuació de DJ del centre educatiu i entrevistes a persones que pateixen malalties minoritàries i metges que les tracten.

D’altra banda, el CEB Sant Jordi organitza també una jornada benèfica amb el mateix objectiu, recaptar fons per La Marató. Serà el diumenge, coincidint amb els partits de l’entitat al pavelló de l’Escola Montserrat. A les 16 hores està previst el partit entre el Premini Masculí Blau i el CB Mollet i el Mini Femení contra l’Escola Pia de Terrassa. A les 17.30 hores, el Sènior Masculí s’enfrontarà al CB Alpicat B. I a les 19 hores, jugaran el Premini Masculí Vermell contra el Creu Alta Sabadell i el Mini Masculí Blanc contra el CB l’Ametlla Blau.

Per cada punt anotat del CEB Sant Jordi en aquests partits, el club donarà 1 euros a La Marató. Durant tota la tarda, hi haurà servei de bar, amb la col·laboració de Top Pizza i Bodega Rosàs, el benefici del qual anirà a parar també a La Marató.
Cartell promocional de La Marató de TV3.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
Sí a l’escola pública