L’Escola Montserrat participa per segona vegada en un projecte europeu de formació
Actualitat | 2 de desembre de 2019

REDACCIÓ
El professorat de l’Escola Mare de Déu de Montserrat, per segona vegada, està elaborant el projecte d’Erasmus+ (2018-2020) ‘Enriching lives, opening minds’. Aquesta iniciativa, finançada per la Unió Europea, ha donat l’oportunitat a sis professors de l’escola de marxar a Anglaterra durant l’estiu del 2019 per fer cursos de formació a l’escola IPC d’Exeter.

El professorat ha pogut participar en cursos de perfeccionament de la llengua anglesa i l’aprenentatge de noves metodologies per ensenyar-la en altres assignatures. Tanmateix, ha permès als docents conèixer professorat d’arreu d’Europa per desenvolupar projectes de coŀlaboració i innovar en els recursos didàctics i en les metodologies.

Paral·lelament, aquesta acció docent, ha donat l’oportunitat al professorat implicat de generar nous projectes, com ara: Story tellings, Traveller book, Speaking corner, etc.

L’objectiu del projecte a llarg termini és integrar i prendre consciència de la utilitat i la importància de la llengua anglesa com a eina essencial de comunicació i de creixement social i personal.
Professors del centre rubinenc participants en el projecte europeu de formació. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
L’illa de llum i el laberint, principals atractius de l’encesa de l’enllumenat de Nadal a Rubí
Més de 300 abonats, principalment a Les Torres, encara continuen sense llum
Rubí explica a la cimera mundial del clima el projecte 50/50
Les obres per reparar el col·lector de Can Xercavins s’iniciaran el 2020
Arrenca una nova campanya comercial de Nadal
Fridays for Future protesta contra el consumisme massiu en la seva primera manifestació a Rubí