L’Escola Montserrat participa per segona vegada en un projecte europeu de formació
Actualitat | 2 de desembre de 2019

REDACCIÓ
El professorat de l’Escola Mare de Déu de Montserrat, per segona vegada, està elaborant el projecte d’Erasmus+ (2018-2020) ‘Enriching lives, opening minds’. Aquesta iniciativa, finançada per la Unió Europea, ha donat l’oportunitat a sis professors de l’escola de marxar a Anglaterra durant l’estiu del 2019 per fer cursos de formació a l’escola IPC d’Exeter.

El professorat ha pogut participar en cursos de perfeccionament de la llengua anglesa i l’aprenentatge de noves metodologies per ensenyar-la en altres assignatures. Tanmateix, ha permès als docents conèixer professorat d’arreu d’Europa per desenvolupar projectes de coŀlaboració i innovar en els recursos didàctics i en les metodologies.

Paral·lelament, aquesta acció docent, ha donat l’oportunitat al professorat implicat de generar nous projectes, com ara: Story tellings, Traveller book, Speaking corner, etc.

L’objectiu del projecte a llarg termini és integrar i prendre consciència de la utilitat i la importància de la llengua anglesa com a eina essencial de comunicació i de creixement social i personal.
Professors del centre rubinenc participants en el projecte europeu de formació. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos