Montverd i La Tata, premi a les millors iniciatives comercials
Actualitat | 2 de desembre de 2019

MARTA CABRERA
L’Ajuntament de Rubí ha lliurat aquest matí els premis a les millors iniciatives comercials del 2019 i els guanyadors han estat la fruiteria Montverd, ubicada al carrer Maximí Fornés, i la botiga de cuina i rebosteria La Tata, que està al carrer Rafael Casanova. Cadascun ha estat premiat amb 5.000 euros, que l’Ajuntament atorga amb l’objectiu de fomentar la implantació de noves activitats comercials i l’emprenedoria comercial, promoure l’ocupació de locals buits, dinamitzar les diferents zones comercials de la ciutat i potenciar el comerç de proximitat.

Amb els 5.000 euros de premi, Rafa Montosa, de Montverd, té previst instal·lar una porta i posar aire condicionat. “Montverd és una botiga que ven productes de proximitat i ecològics, sobretot dels pagesos de la zona”, ha explicat el seu propietari. Montosa, que abans tenia l’establiment al barri del 25 de Setembre, destaca que la nova ubicació en un carrer més comercial l’ha ajudat molt.

Pel que fa a La Tata, es tracta d’un comerç de nova implantació que ofereix tallers de cuina i productes de rebosteria cassolana. Maria Ruiz, que va deixar enrere 28 anys com a administrativa per obrir aquest negoci, ha explicat que “a vegades les ganes perquè una cosa surti bé fan que tot sigui més positiu”. Sobre el destí dels 5.000 euros, Ruiz explica que els farà servir per acabar de fer front a la inversió inicial per obrir.

El regidor de Comerç, Moisés Rodríguez, ha ressaltat que es tracta de dos establiments que “ofereixen coses diferents i amb productes de proximitat”.
Maria Ruiz i Rafa Montosa, amb l'alcaldessa. / M.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
El comerç local i els restaurants reprenen l'activitat a baix ritme i amb moltes dificultats
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos
Sí a l’escola pública