Arrenca una nova campanya comercial de Nadal
Actualitat | 3 de desembre de 2019

MARTA CABRERA
L’Ajuntament de Rubí i Comerç Rubí han presentat una nova campanya comercial per Nadal. Sota l’habitual eslògan ‘Rubí, on visc, on compro’, els comerciants i el consistori han volgut posar l’accent en els valors identitaris i de pertinença a la ciutat. Un dels plats forts de la campanya és un audiovisual que reforça la idea de comunitat i de coneixença dels botiguers respecte als seus clients. La campanya també es promocionarà a través de cartells al carrer i al transport públic.

Per l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, “ja que durant el Nadal és una època de consum, és millor que aquest es faci a les botigues i establiments de la ciutat”.

El president de Rubí Comerç, Miquel Ortuño ha destacat que “la campanya de Nadal és la més important de l’any” i que els rubinencs han de tenir present que el comerç local és “un comerç de proximitat, en alguns casos ecològic, i ofereix un tracte personalitzat”.

Enguany, les botigues associades a l’entitat comercial, llueixen un arbre de Nadal de fusta a la porta de les seves botigues. En total, s’han col·locat 172 arbres, que han estat elaborats a Font del Ferro.
Anunci de la campanya de promoció dels comerciants.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats