El 5è Festival jove de Microteatre arriba aquest cap de setmana al CRAC
Cultura | 10 de desembre de 2019

REDACCIÓ
La 5a edició del festival Addictes al microteatre arribarà aquest cap de setmana amb una novetat important, ja que es trasllada de l’Espai Jove Torre Bassas al Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC), situat al carrer Sant Joan. L’organització espera que aquesta nova ubicació més cèntrica serveixi per obrir el festival a un públic més ampli.

Addictes al microteatre té com a objectiu mostrar el talent de les petites companyies teatrals de la ciutat. El festival es basa en peces de petit format, amb pocs actors i una durada màxima de 15 minuts. Els assistents poden veure totes les obres en un recorregut que passa per diferents espais de l’equipament. La 5a edició tindrà lloc el 14 i 15 de desembre amb dos passis diferents: a les 18 hores i a les 19.30 hores.

Enguany hi participen vuit companyies, la majoria de Rubí, i la temàtica de les diferents obres girarà entorn al futur i què depararà aquest, a partir de gèneres diversos com la ciència ficció, la comèdia o el drama.

Entre les companyies participants, hi ha Escena 13, que posarà en escena ‘Un viaje al futuro’; L’escènica, que presentarà ‘Tot tornarà a començar’; Els coneguts, que interpretaran ‘El último golpe’; i Fata Morgana que representarà ‘Treballant un camp de fems’. També participarà Fora de paper, que posarà en escena l’obra ‘Apoptosis’; Tiamat Teatre, que presentarà ‘Instrucciones para bailar rock con una máquina’; Producciones Gávila, que representarà ‘Y Tinder porque me toca’; i Parapapà, que interpretarà ‘No vindrà’.

L’entrada és lliure però s’habilitarà un sistema de taquilla inversa. Cal reservar plaça al mateix CRAC, per correu electrònic a cracrubi@gmail.com o per l’aplicació Whatsapp al 640 220 962.
Imatge de l’obra ‘Infectados’, un dels muntatges participants a la darrera edició del festival. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats