Presentació del llibre ‘Tota la veritat’, la crònica més completa dels dies decisius del procés
Actualitat | 10 de desembre de 2019

REDACCIÓ
Portada del llibre.
En un acte organitzat per l’establiment El Racó del Llibre, l’Auditori Vallhonrat acollirà aquest divendres 13 de desembre a les 19 hores la presentació a la nostra cituat del llibre ‘Tota la veritat’, escrit pels periodistes Ferran Casas, Gerard Pruna, Marc Martínez Amat, Neus Tomàs, Odei A.-Etxearte i Roger Mateos.

L’acte comptarà amb la presència de dos dels autors de l’obra, Marc Martínez Amat i Roger Mateos, qui conversaran amb el rubinenc Vicenç Rabadán, professor de Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona.

‘Tota la veritat’ és una crònica dels dies decisius del procés d’independència escrita per sis periodistes de diferents mitjans de comunicació que han unit el seu talent, els seus recursos i les seves fonts d’informació per tal d’entrevistar amb discreció més d’un centenar de dirigents polítics, líders presos i exiliats, activistes socials, assessors, membres de l’Estat Major i col·laboradors que van protagonitzar l’1-O. Més de dos anys de treball periodístic, noms i cognoms, documentació i revelacions inèdites fins ara.

L’obra es defineix com “la crònica més completa i rigorosa que explica, com no s’ha fet mai abans, el rerefons d’uns fets que han canviat la història de Catalunya. Una investigació periodística de primer ordre sobre el conflicte polític més important al nostre país, sense herois ni traïdors, sense retrets ni lloances. Només tota la veritat”.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats