La Sala acull dissabte el festival benèfic Nochebuena para todos’
Cultura | 10 de desembre de 2019

REDACCIÓ
El teatre La Sala acull aquest dissabte 14 de desembre a partir de les 18 hores el festival benèfic ‘Nochebuena para todos, ningún niño sin navidad’, que organitza l’Asociación Rociera de Rubí i que enguany arriba a la seva 25a edició. Els diners recaptats es donaran a Càritas Rubí i a la Fundació Iris, d’ajuda a infants i adolescents amb discapacitat psíquica.

Com és tradicional, durant el festival pujaran a l’escenari diversos artistes i grups que actuaran desinteressadament per col·laborar en la causa. El cartell inclou grups de rumba i sevillanes com Ecos del sur o D’Bohemia, artistes de cançó espanyola i melòdica com Cati Olivares, Ramoni o Toni Torres.

També actuarà el canari Luis de Seda, l’artista local Joaquin ‘Albero’ i l’Associació Rubí Musical S.XXI, que un any més oferirà alguns pasdobles i nadales populars. El cor de l’Associación Rociera i un grup de dansa hip hop completen el variat programa.

El festival estarà presentat pels locutors Antonio Menchón i Pepe Tejada i les entrades, al preu de 10 euros, ja es poden adquirir a l’estand del Mercat Municipal, a la perruqueria M. Ángeles i el mateix dia del festival a La Sala.

També es poden reservar les entrades o demanar més informació trucant al 625 570 933 o bé enviant un correu electrònic a asociacionrocierarubi@gmail.com

Campanya de recollida d’aliments, joguines i donatius
L’Asociación Rociera també té en marxa la tradicional campanya de recollida d’aliments, joguines i donatius per a les famílies més necessitades. Les donacions es poden realitzar fins al 20 de desembre a l’estand de l’entitat al Mercat Municipal.
Els locutors Pepe Tejada, a la imatge, i Antonio Menchón seran els encarregats de presentar el festival. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats