L’Espona oferirà un cop al mes preestrenes d’espectacles artístics
Actualitat | 10 de desembre de 2019

REDACCIÓ
El Centre de la Dansa Tradicional Catalana l’Espona oferirà un divendres al mes un espectacle de preestrena per tal de mostrar la varietat d’activitats que acull l’equipament rubinenc. Segons ha explicat Joan camps, el president de l’Esbart Dansaire, entitat que gestiona l’equipament, es tracta de mostrar una cara nova de l’Espona que fins ara és desconeguda: “Tothom sap que l’Espona és centre de dansa, però no saben que hi ha altres arts que també venen a preparar espectacles. Volem mostrar a la ciutadania i ho farem un divendres al mes”.

L’Espona ha batejat aquesta activitat com a Divendres, faves tendres, ja que es tracta d’espectacles que encara no s’han estrenat amb públic i, per tant, que encara estan en construcció: “La idea és mostrar el què s’està creant, que no està acabat, però és una oportunitat per la gent per veure de molt a prop el que s’està cuinant a l’Espona”.

El primer Divendres, faves tendres va ser al novembre i va tenir com a protagonistes a la companyia de Ballet de Barcelona, que va oferir alguns esquetxos de l’espectacle ‘El trencanous’. I la segona sessió serà el 13 de desembre a les 21 hores amb l’activitat ‘L’esperit de Nadal’, protagonitzada per l’Associació de Pessebristes de Ciutat Vella i l’Esbart Dansaire de Rubí. Camps explica que “fa anys que l’Esbart col·labora amb l’arribada de l’Esperit de Nadal a Ciutat Vella, i aquest divendres es podrà veure un assaig de l’espectacle que tindrà lloc a Barcelona l’endemà”.

Després de l’espectacle, l’Esbat Dansaire ha organitzat un Quinto de Nadal, en el qual col·labora Comerç Rubí i després hi haurà un aperitiu amenitzat per DJ La Masovera. Aquesta serà l’única activitat que l’entitat local organitzarà enguany per Nadal.
L’Esbart col·labora amb l’arribada de l’Esperit de Nadal a Ciutat Vella. L'espectacle es podrà veure aquest divendres a Rubí.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats