El CRAC acollirà diverses sessions de Quinto de Nadal solidari
Cultura | 11 de desembre de 2019

REDACCIÓ
El Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC) fa una programació especial coincidint amb les festes nadalenques. Entre el més destacat, estan previstes diverses sessions del tradicional Quinto de Nadal, la recaptació de les quals anirà destinada a ajudar diverses entitats rubinenques. Les sessions de Quinto dels dies 25 de desembre, el 26 de desembre i l’1 de gener, que arrencaran a partir de les 19 hores, estaran organitzades per Rubí Acull. El Quinto dels dies 28 de desembre i 5 de gener, que també començarà a les 19 hores, anirà destinat a Rubí Antifeixista. Per últim, el 4 de gener hi haurà una última sessió de Quinto, amb L’Eixam com a receptor.

A banda hi ha altres activitats previstes, com ara una xerrada de llengua de signes al món educatiu, el 2 de gener a les 18 hores o ‘Feminisme i llengua de signes’, el 3 de gener a la mateixa hora. El 20 de desembre a les 19 hores està previst un recital d’Enric Cabreta i el 22 de desembre es projectarà la pel·lícula ‘Rubiwood Christmas’.

El CRAC també organitza una festa de cap d’any, el 31 de desembre a partir de les 00.30 hores i el 3 de gener a les 22 hores hi haurà el concert de punk del grup Chroma.

Per últim, estan previstos diversos tallers, com ara un de noves masculinitats, de vegetarians i vegans, de pasta de dents ecològica i un de lloros i cotorres dels Quintos de Nadal.
El CRAC acollirà moltes activitats durant aquest mes de desembre. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats