Agents dels Mossos de Rubí detenen tres individus per robatoris a domicilis
Actualitat | 12 de desembre de 2019

REDACCIÓ
La policia catalana va detenir el 26 de novembre tres persones, veïnes de Barcelona i Badalona, com a presumptes autors de diversos delictes de robatori amb força per ordre del jutjat d’instrucció de guàrdia de Rubí. Al grup se’l relaciona amb set fets a Caldes de Montbui, Sant Cugat del Vallès, Mollet del Vallès, Barberà del Vallès i Castelldefels. El jutge ha decretat el seu ingrés a presó.

De fet, van ser agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Rubí i agents de la Divisió d’Investigació Criminal els que van fer aquesta detenció. I és que la policia va aconseguir relacionar diversos robatoris produits tant al Vallès Occidental com a l’Oriental fins arribar a organitzar un dispositiu especial per detenir al grup. El van localitzar quan els tres integrants sortien d’un pis de Castelldefels on havien entrat a robar.

Els tres homes, que van ser arrestats en aquell moment, duien a sobre objectes que havien estat sostrets del domicili, com joies i diners. Al dia següent, la policia, amb una ordre del Jutjat d’Instrucció de Rubí, va entrar al pis que el grup tenia a Barcelona i allà va trobar objectes com joies, diners o bosses de mà. Les investigacions van permetre relacionar aquests tres detinguts amb els altres sis fets delictius anteriors.
Material que els Mossos van trobar a l'habitatge registrat.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Més d’una quarantena de carros i carruatges participaran a la 161a Festa de Sant Antoni
Ingressen a presó dos traficants de drogues que venien haixix a menors d’edat de Rubí
La plantilla de Continental segueix de ple la vaga i exigeix a l'empresa més transparència i que segui a negociar
El cupó diari de l’ONCE reparteix 70.000 euros a Rubí
Els treballadors de Continental anuncien dues jornades de vaga
Posen en marxa un servei d’atenció i orientació per a persones refugiades que arriben a la ciutat