ERC inicia el cicle ‘Un cafè amb Esquerra’ amb trobades veïnals pels barris
Política | 12 de desembre de 2019

REDACCIÓ
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Rubí ha iniciat aquesta setmana una sèrie de trobades amb la ciutadania que s’aniran fent, mes a mes, per diferents barris de la ciutat. Amb el títol ‘Un cafè amb Esquerra’, el cicle de reunions té per objectiu escoltar i parlar amb els rubinencs i rubinenques sobre les preocupacions del dia a dia.

La primera trobada s’ha fet aquesta setmana a Can Fatjó però aquests ‘cafès’ aniran rotant per diferents ubicacions del municipi. D’aquesta manera, a més, Esquerra vol arribar a cadascun dels racons de Rubí i veure ‘a peu de carrer’ quina és la realitat de cada zona. A les trobades, hi assisteixen els regidors i regidores del grup municipal amb els quals podran consultar, xerrar i explicar allò que vulguin en l’ambient distès que ofereix un bar o cafeteria.

Xavier Corbera, portaveu d’ERC, explica que “el que ens interessa és intentar solucionar els problemes reals de la gent i anar teixint el model de ciutat en el qual creiem”. Per la seva banda, Ricard Abellan, membre de l’executiva local d’Esquerra, ha explicat que “escoltar a la gent és fonamental perquè són els principals coneixedors, de primera mà, de la problemàtica del seu barri”. La pròxima trobada serà un cop passades les festes nadalenques.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí frega els 300 casos positius de coronavirus segons les darreres dades de Salut
Mor per coronavirus Maria Rusiñol, molt coneguda i estimada a la ciutat per exercir durant molts anys com a infermera
A Rubí s’han registrat fins al moment 135 casos positius de coronavirus
Un hotel de Rubí acollirà malalts de coronavirus de l’Hospital General
La UME està desinfectant la majoria de residències de la ciutat, que estan en una situació límit
L'Ajuntament estudia sancionar TMA per no cessar l'activitat durant el confinament