No Limits lliura un donatiu de 9.000 euros a Vall d’Hebron
Esports | 12 de desembre de 2019

REDACCIÓ
L’associació d’alpinisme No Limits contra el càncer infantil ha fet entrega d’un primer donatiu de 9.000 euros a l’institut d’investigació de l’Hospital Vall d’Hebron. Uns diners que s’han recollit a través de múltiples guardioles solidàries, esdeveniments, merchandising i activitats d’alpinisme, a més de donatius particulars. Especialment significativa va ser la donació de 5.000 euros de l’Associació de Prejubilats, pensionistes i exempleats de l’empresa La Maquinista Terrestre y Marítima, S.A.

L’associació compta amb el suport de l’Ajuntament de Rubí, l’alpinista Sergi Mingote a través del seu projecte 14x1.000 i altres entitats col·laboradores, com l’Escola de Futbol de Can Mir o el Refugi del Pedraforca Lluís Estasen-Feec.


A l’Everest el 2021
La proposta de No Limits consisteix a fer accions solidàries relacionades amb l’alpinisme per aconseguir una major recaptació de donatius i de patrocinis. El projecte més ambiciós de l’entitat és el Projecte Everest, compost per tres reptes individuals d’ascensió sense oxigen al tres dels vuit mils més importants del món.

La primera ascensió serà al Gasherbrum I (Paquistan-Karakorum), que té 8.068 metres, i que s’abordarà el juliol del 2020. El setembre del mateix any, l’expedició té previst ascendir el Cho Oyu, a l’Himàlaia, de 8.201 metres, i el maig del 2021 està prevista l’ascensió al sostre del món: l’Everest, a 8.848 metres
Les expedicions es faran en companyia de Sergi Mingote, que s’ha plantejat el repte d’aconseguir el record Guinness, coronant els 14 vuit mils sense oxigen en 1.000 dies.
Imatge del lliurament dels 9.000 euros a l’Institut d’Investigació de la Vall Hebron. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats