L’Ajuntament atorga 335 subvencions per a la pràctica esportiva
Esports | 12 de desembre de 2019

REDACCIÓ
L’Ajuntament ha resolt l’adjudicació de les subvencions per a la pràctica de l’esport federat, les extraescolars vinculades als Jocs Esportius Escolars i les activitats esportives d’inclusió corresponents a la temporada 2018-2019. Enguany s’han atorgat 335 ajuts a infants i joves d’un total de 25 entitats, sobre el total de 430 sol·licituds presentades. L’import que s’ha destinat a aquestes ajudes ascendeix als 120.000 euros previstos inicialment.

Les subvencions s’adrecen a rubinencs i rubinenques de 4 a 18 anys que realitzen activitats esportives a través d’entitats o d’associacions de mares i pares (AMPA) de Rubí o d’altres ciutats, en cas que no hi hagi oferta esportiva d’aquella disciplina concreta al municipi.

Els conceptes subvencionables són les quotes d’inscripció i les quotes mensuals o anuals de participació, la llicència esportiva, la revisió mèdica i les despeses de roba esportiva ─aquestes últimes fins a un màxim de 125 euros─. La concessió es fa segons la renda anual de la unitat familiar.


Predomini del futbol
Del total de 335 ajuts atorgats aquest any, més de la meitat han estat sol·licitats per infants i joves que practiquen futbol. D’aquests, una desena ho fan al Club Escola Futbol Can Mir, una entitat que disposa actualment de diversos equips de jugadors amb diversitat funcional. I és que, com a novetat, les subvencions destinades a la temporada 2018-2019 s’han ampliat a activitats esportives d’inclusió, donant compliment a un acord del Ple municipal.

La resta d’ajuts concedits cobreixen les següents disciplines: bàsquet, futbol sala, atletisme, escacs, patinatge, natació, handbol, rugbi, hoquei, gimnàstica, voleibol i arts marcials.

La relació completa de subvencions atorgades i denegades es pot consultar a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí.
Els ajuts han estat per a disciplines esportives diverses com el Volei. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats