Torna la màgia solidària de La Marató de contes de Rubí
Cultura | 13 de desembre de 2019

REDACCIÓ
La Xarxa organitza un any més La Marató de contes aquest diumenge a partir de les 11 hores al teatre municipal La Sala. Es tracta d’una activitat per recaptar diners per La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la recerca per les malalties minoritàries.

Com és habitual, passaran per l’escenari diverses personalitats i grups per tal que el públic estigui d’allò més entretingut durant tot el matí i fins al migdia. Entre les actuacions previstes hi ha la del mag rubinenc Jordi Quimera, d’entitats o centres com l’escola de l’Esbart Dansaire, Adanubi, Dinamic Crescendo i de les rubinenques Maria Jesús Cordo, Neus Lozano, Maria Lladó i Lluïsa Aguilera. També hi participarà Ràdio Rubí i la comunitat educativa del Pau Casals. A més, els Dimoniets del Casal oferiran un petit espectacle coincidint amb el desè aniversari de la representació, protagonitzada pels més petits del Casal Popular. Abans d’accedir al teatre, l’entitat Les Anades d’Olla de Rubí estarà amenitzant l’arribada del públic amb el Bòjum.

El preu de l’entrada és de 6 euros i de 5 euros per als socis de La Xarxa. Tots els diners recaptats es destinaran a La Marató.

L’any passat, aquesta activitat, que ja fa anys que es realitza a la ciutat, va recaptar aproximadament 1.200 euros.
Un espectacle d’ombres xineses d’una edició passada de La Marató de contes. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Forçats a marxar
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Una persona amb Covid-19 va assistir a classes de zumba i cycling del Duet Sports
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats