Convoquen el Concurs de Cartells del Dia d’Andalusia a Rubí 2020
Actualitat | 13 de desembre de 2019

REDACCIÓ
El cartell servirà per promocionar el Dia d'Andalusia. / Arxiu
La Coordinadora de Entidades Culturales Andaluzas de Rubí (CECAR) ha organitzat una nova edició del Concurs de Cartells del Dia d’Andalusia a Rubí. Enguany, el cartell ha d’estar dedicat a Granada i la seva província.
Segons les bases de la convocatòria, es podrà presentar qualsevol persona major de 18 anys o menors representats per un tutor legal. Cada autor podrà presentar un màxim de dues obres, on ha de figurar el text “DIA DE ANDALUCÍA EN RUBÍ, 28, 29 febrero y 1 de marzo 2020”.


El format ha de ser un DIN3, de 29,7 cm d’ample per 42 de llargada. Els cartells es presentaran en un suport rígid, acompanyats per un CD amb l’arxiu digital. Els originals no han de portar cap signatura i seran identificats per un lema que figurarà al darrere del cartell. Dins un sobre tancat es farà constar el nom i cognoms, adreça, telèfon i edat del concursant i a l’exterior el lema de l’obra.

L’admissió d’obres participants finalitzarà el dia 17 de gener del 2020. Les propostes s’han de presentar a l’Ateneu en horari d’obertura de l’equipament.

El jurat estarà format per professionals en la matèria, escollits per la CECAR, i amb la participació del regidor de Cultura de l’Ajuntament. El seu veredicte serà inapel·lable i es farà públic el nom del guanyador i el cartell en el Diari de Rubí. Hi haurà un únic premi en metàl·lic de 300 euros per al guanyador.

L’obra guanyadora quedarà en propietat de la CECAR, que adquirirà els drets d’explotació. La resta de cartells es podran recollir a l’Ateneu, del 9 al 31 de març.

Per a més informació, es poden adreçar a qualsevol de les entitats culturals adscrites a la coordinadora, la Peña Calixto Sánchez, l’Asociación Rociera de Rubí i la Casa de Andalucía en Rubí.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Més d’una quarantena de carros i carruatges participaran a la 161a Festa de Sant Antoni
Ingressen a presó dos traficants de drogues que venien haixix a menors d’edat de Rubí
La plantilla de Continental segueix de ple la vaga i exigeix a l'empresa més transparència i que segui a negociar
El cupó diari de l’ONCE reparteix 70.000 euros a Rubí
Els treballadors de Continental anuncien dues jornades de vaga
Posen en marxa un servei d’atenció i orientació per a persones refugiades que arriben a la ciutat