La rubinenca Ànnia García, elegida membre del Consell Nacional de Catalunya en Comú
Política | 17 de desembre de 2019

REDACCIÓ
Ànnia García amb Ada Colau, coordinadora del partit. / Cedida
Ànnia García, segona tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Rubí, regidora d’Habitatge i Serveis Audiovisuals i portaveu d’En Comú Podem Rubí ha estat escollida membre del Consell Nacional de Catalunya en Comú, en un procés de renovació dels òrgans interns de la coalició iniciat a l’octubre.

Aquest procés, que ha escollit Ada Colau, Jèssica Albiach i Candela López com a noves coordinadores nacionals dels comuns, ha renovat també els membres de l’executiva nacional i ha escollit les executives territorials, on la rubinenca Andrea de Pablos forma part de l’executiva del Vallès Occidental dels Comuns.

En aquest mateix procés s’insereix l’actual convocatòria d’eleccions a la nova executiva dels comuns de Rubí, actualment en marxa i que finalitzarà durant el proper més de gener, amb una nova executiva local que clourà el mandat de l’actual grup motor local d’En Comú Rubí.

Tot aquest procés portarà a l’Assemblea Nacional de Catalunya en Comú, que tindrà lloc la propera primavera i on es debatran les línies polítiques i estratègiques del comuns per aquest nou cicle polític.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
TMA demana la suspensió de la tramitació de la llicència per obrir Can Balasc fins que no es resolgui l’autorització ambiental
La Generalitat detecta irregularitats a l'abocador de Can Carreras
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Els ‘Pijames solidaris’ de la botiga Crisma recapten 2.500 euros per la Fundació Vicente Ferrer