La rubinenca Ànnia García, elegida membre del Consell Nacional de Catalunya en Comú
Política | 17 de desembre de 2019

REDACCIÓ
Ànnia García amb Ada Colau, coordinadora del partit. / Cedida
Ànnia García, segona tinenta d’alcaldia de l’Ajuntament de Rubí, regidora d’Habitatge i Serveis Audiovisuals i portaveu d’En Comú Podem Rubí ha estat escollida membre del Consell Nacional de Catalunya en Comú, en un procés de renovació dels òrgans interns de la coalició iniciat a l’octubre.

Aquest procés, que ha escollit Ada Colau, Jèssica Albiach i Candela López com a noves coordinadores nacionals dels comuns, ha renovat també els membres de l’executiva nacional i ha escollit les executives territorials, on la rubinenca Andrea de Pablos forma part de l’executiva del Vallès Occidental dels Comuns.

En aquest mateix procés s’insereix l’actual convocatòria d’eleccions a la nova executiva dels comuns de Rubí, actualment en marxa i que finalitzarà durant el proper més de gener, amb una nova executiva local que clourà el mandat de l’actual grup motor local d’En Comú Rubí.

Tot aquest procés portarà a l’Assemblea Nacional de Catalunya en Comú, que tindrà lloc la propera primavera i on es debatran les línies polítiques i estratègiques del comuns per aquest nou cicle polític.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Confinat un grup de 3r de Primària i un de 1r d’ESO de l’Escola Ribas
Es detecten una seixantena de positius per coronavirus durant el cribratge massiu
Tanquen dos grups de l’institut La Serreta per coronavirus
Rubí té 235 pisos de grans tenidors que fa més de dos anys que estan buits
Un grup de l’Escola 25 de Setembre no ha pogut començar el curs pel positiu d’un alumne
Confinen un segon grup de l’Escola 25 de Setembre