Continental descarta continuar a Rubí i vol trobar un comprador al gener
Economia | 18 de desembre de 2019

REDACCIÓ
Els representants dels treballadors i la direcció de Continental Automotive es van reunir dimarts per tractar els plans que té la multinacional per la planta de Rubí i sobre el futur dels treballadors de l’empresa, prop de 760, després que aquesta anunciés al novembre un procés de reestructuració a escala mundial. En aquesta trobada, segons ha explicat Josep Rueda, secretari general de CCOO d’Indústria del Vallès Occidental, l’empresa va traslladar als sindicats que no té cap intenció de continuar amb l’activitat a la ciutat: “Si hi havia una petita possibilitat que Continental continués a Rubí, ja han deixat clar que no es quedaran amb cap part del negoci i que ho vendran tot”.

L’empresa vol trobar un comprador abans del 31 de gener i a partir d’aquí, es marca un termini de dos mesos per executar la venda i dos mesos més per resoldre el futur dels treballadors. La intenció de l’empresa és que en sis mesos el futur de la fàbrica quedi resolt, però ha comunicat als treballadors que serà flexible i que vol marxar de forma ordenada.

A la mesa de diàleg de dimarts, els sindicals van traslladar a la companyia l’acord al qual els treballadors havien arribat en assemblea: començar al gener a negociar les condicions dels treballadors que no continuaran. “No ens quedarem esperant per veure com es desenvolupa tot, volem parlar de les condicions dels treballadors que no podran o no voldran continuar”, assenyala Rueda.
Treballadors de Continental, en una manifestació la setamana passada.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Més d’una quarantena de carros i carruatges participaran a la 161a Festa de Sant Antoni
Ingressen a presó dos traficants de drogues que venien haixix a menors d’edat de Rubí
La plantilla de Continental segueix de ple la vaga i exigeix a l'empresa més transparència i que segui a negociar
El cupó diari de l’ONCE reparteix 70.000 euros a Rubí
Els treballadors de Continental anuncien dues jornades de vaga
Posen en marxa un servei d’atenció i orientació per a persones refugiades que arriben a la ciutat