Continental descarta continuar a Rubí i vol trobar un comprador al gener
Economia | 18 de desembre de 2019

REDACCIÓ
Els representants dels treballadors i la direcció de Continental Automotive es van reunir dimarts per tractar els plans que té la multinacional per la planta de Rubí i sobre el futur dels treballadors de l’empresa, prop de 760, després que aquesta anunciés al novembre un procés de reestructuració a escala mundial. En aquesta trobada, segons ha explicat Josep Rueda, secretari general de CCOO d’Indústria del Vallès Occidental, l’empresa va traslladar als sindicats que no té cap intenció de continuar amb l’activitat a la ciutat: “Si hi havia una petita possibilitat que Continental continués a Rubí, ja han deixat clar que no es quedaran amb cap part del negoci i que ho vendran tot”.

L’empresa vol trobar un comprador abans del 31 de gener i a partir d’aquí, es marca un termini de dos mesos per executar la venda i dos mesos més per resoldre el futur dels treballadors. La intenció de l’empresa és que en sis mesos el futur de la fàbrica quedi resolt, però ha comunicat als treballadors que serà flexible i que vol marxar de forma ordenada.

A la mesa de diàleg de dimarts, els sindicals van traslladar a la companyia l’acord al qual els treballadors havien arribat en assemblea: començar al gener a negociar les condicions dels treballadors que no continuaran. “No ens quedarem esperant per veure com es desenvolupa tot, volem parlar de les condicions dels treballadors que no podran o no voldran continuar”, assenyala Rueda.
Treballadors de Continental, en una manifestació la setamana passada.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
TMA demana la suspensió de la tramitació de la llicència per obrir Can Balasc fins que no es resolgui l’autorització ambiental
La Generalitat detecta irregularitats a l'abocador de Can Carreras
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Els ‘Pijames solidaris’ de la botiga Crisma recapten 2.500 euros per la Fundació Vicente Ferrer