Tres podis d’Arquers Rubí a la lliga sala
Esports | 20 de desembre de 2019

Arquers Rubí
Arquers Rubí va participar en la quarta i darrera tirada de la lliga sala de tir amb arc de la Federació Catalana, que va tenir lloc el 15 de desembre a Canovelles pels participants de Barcelona i Girona i a Torrefarrera pels participants de Tarragona i Lleida.

La tirada va tenir menys representants del club rubinenc, un total de 7, en comparació a altres tirades, però els resultats van ser satisfactoris, ja que es van aconseguir tres podis.

Eva Iglesias va ser segona en arc instintiu a la categoria sènior, la mateixa posició que va obtenir Montse Muñoz en arc compost i en la mateixa categoria. Marc Lopera, per la seva banda, va quedar en tercera posició en arc compost i categoria sènior. En aquesta mateixa categoria i modalitat, José Pérez va quedar en cinquè lloc. En arc instintiu, Albert Torres va ser novè en categoria sènior i Francisco Cañete va quedar cinquè en veterans. Per últim, Hernán de las Heras es va classificar en 15a posició en arc recorbat en categoria sènior.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
TMA demana la suspensió de la tramitació de la llicència per obrir Can Balasc fins que no es resolgui l’autorització ambiental
La Generalitat detecta irregularitats a l'abocador de Can Carreras
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Estrena d’una nova bèstia de foc dels Diables de Rubí