Rubí demana que el nou títol de transport de 10 viatges sigui multipersonal amb una vigència d’un any
Política | 23 de desembre de 2019

REDACCIÓ
L’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) va presentar una moció al Ple que va ser aprovada en Junta de Portaveus, una iniciativa que pretén “resoldre les necessitats dels municipis que no estan en la primera corona o que no fan desplaçaments diaris que són beneficiaris de la nova tarifació”, va explicar la regidora de l’Alternativa, Betlem Cañizar.

La proposta demana que el nou títol de 10 viatges mantingui el seu caràcter multipersonal i amb validesa per tot l’any, així com que la T-Jove i la T-16 ampliïn les seves zones d’ús. A més, la moció demana inversions adequades en el transport públic del Vallès i que es revisin les tarifes dels usuaris tenint en compte la realitat vallesana. Per últim, la iniciativa també demana que s’estableixi un títol de transport públic amb un cost equivalent a dos bitllets d’anada i tornada per a grups de fins a 5 persones, com existeix en altres ciutats europees.

D’altra banda, també es va aprovar per Junta de Portaveus una moció per fer efectiva la signatura del tractat de Colònia, per promoure els Drets dels Infants.
Demanen més inversions en transport públic a la comarca. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Atropellament mortal de dos ciclistes rubinencs a la C-1413
El servei de neteja i recollida de residus farà vaga indefinida a partir del 20 de desembre
Una persona ferida després d’un apunyalament a la plaça Constitució
Cribratge massiu per a persones de l’àrea del CAP Anton Borja a la Biblioteca
Detinguts quatre rubinencs després d'una persecució policial
El CAP Mútua comença a incorporar serveis per convertir-se un centre d’urgències