Rubí demana que el nou títol de transport de 10 viatges sigui multipersonal amb una vigència d’un any
Política | 23 de desembre de 2019

REDACCIÓ
L’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) va presentar una moció al Ple que va ser aprovada en Junta de Portaveus, una iniciativa que pretén “resoldre les necessitats dels municipis que no estan en la primera corona o que no fan desplaçaments diaris que són beneficiaris de la nova tarifació”, va explicar la regidora de l’Alternativa, Betlem Cañizar.

La proposta demana que el nou títol de 10 viatges mantingui el seu caràcter multipersonal i amb validesa per tot l’any, així com que la T-Jove i la T-16 ampliïn les seves zones d’ús. A més, la moció demana inversions adequades en el transport públic del Vallès i que es revisin les tarifes dels usuaris tenint en compte la realitat vallesana. Per últim, la iniciativa també demana que s’estableixi un títol de transport públic amb un cost equivalent a dos bitllets d’anada i tornada per a grups de fins a 5 persones, com existeix en altres ciutats europees.

D’altra banda, també es va aprovar per Junta de Portaveus una moció per fer efectiva la signatura del tractat de Colònia, per promoure els Drets dels Infants.
Demanen més inversions en transport públic a la comarca. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Confinat un grup de 3r de Primària i un de 1r d’ESO de l’Escola Ribas
Es detecten una seixantena de positius per coronavirus durant el cribratge massiu
Tanquen dos grups de l’institut La Serreta per coronavirus
Rubí té 235 pisos de grans tenidors que fa més de dos anys que estan buits
Un grup de l’Escola 25 de Setembre no ha pogut començar el curs pel positiu d’un alumne
Confinen un segon grup de l’Escola 25 de Setembre