Més de 500 persones es formen a l’OSE durant el 2019
Economia | 24 de desembre de 2019

REDACCIÓ
L’Ajuntament, a través de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), ha ofert 29 accions formatives durant el 2019 dirigides al teixit empresarial. Les 29 accions d’aquest any han significat 171,5 hores de formació, una xifra que gairebé multiplica per cinc les 38,5 hores que es van oferir l’any passat. Els ajuntaments de Rubí i Sant Cugat, amb el suport de la Diputació de Barcelona, mantenen un calendari conjunt d’accions de manera que l’oferta de les dues ciutats es complementa i es dona millor servei a les persones empresàries de l’àrea d’influència de tots dos municipis.

El consistori rubinenc també ofereix sessions pròpies en col·laboració amb Cecot-Rubí. Aquest any, la programació formativa de l’OSE ha treballat el màrqueting digital i les tecnologies de la informació, la gestió empresarial, l’emprenedoria i la creació d’empreses, la innovació empresarial i la fiscalitat.

Durant aquest any 2019, 504 persones han assistit a les sessions de Rubí, 223 més que durant el 2018. Totes les sessions han obtingut una puntuació superior a 3 sobre 4 i la nota mitjana global és de 3,75; molt semblant al 3,68 que van registrar l’any passat.

“Aquest any, hem aconseguit mantenir un altíssim nivell de satisfacció entre les persones assistents i, alhora, multiplicar el nombre d’hores de formació gairebé per cinc i augmentar el nombre de participants a més del doble”, assenyala el regidor de Serveis a l’Empresa, Rafael Güeto, qui apunta que “estem molt satisfets de la feina feta i de la col·laboració amb altres administracions i entitats empresarials”.
L'OSE ha ofert gairebé una trentena d'accions durant l'any.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Desaparegut un rubinenc des del 4 de maig
Rubí supera els 2.000 casos de contagis de coronavirus
Rubí entra a la fase 1: quines activitats estan permeses?
Detingut un rubinenc quan robava amb un altre home en una casa de Sant Cugat
Rubí passa aquest dilluns a la fase 0,5 del desconfinament
Un grup de joves impulsa una iniciativa solidària per ajudar els immigrants rubinencs que s’han quedat sense recursos