Un nombrós públic gaudeix del Clàssic de Nadal entre el Barça i el Cent Patins
Esports | 3 de gener de 2020

Cent Patins
La pista de gel situada a la plaça de la Nova Estació va acollir divendres passat l’anomenat Clàssic de Nadal d’hoquei en línia, un partit amistós que va enfrontar jugadors d’hoquei gel del FC Barcelona contra jugadors de l’HCR Cent Patins.

Un nombrós públic es va aplegar a l’entorn de la pista per gaudir de l’espectacle. Prebenjamins, benjamins i alevins van fer una exhibició, de la qual van poder gaudir tots els assistents.

La victòria final va ser pels jugadors del Barça, però cal destacar que els espartans, els jugadors del Cent Patins, que van haver de canviar les rodes habituals per fulles esmolades, també van realitzar una molt bona actuació.

Des del club agraeixen la col·laboració de Rubí Comerç i de l’Ajuntament de Rubí per poder dur a terme aquesta activitat esportiva.


Activitats de Nadal
Aquest any els jugadors de les categories inferiors del Cent Patins han participat en diferents tornejos de Nadal i en pocs dies assistiran a un prestigiós campus que acolliran les instal·lacions del Cent Patins.
Cal destacar la gran participació del club rubinenc al Winter Tournament, disputat el passat cap de setmana a la pista de Sant Adrià.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El temporal de vent i pluja deixa diverses incidències a Rubí com arbres i cornises caigudes
Rubí, en alerta per risc de ventades
El cupó diari de l’ONCE reparteix 70.000 euros a Rubí
Les obres del Casino s’iniciaran finalment a l’abril, segons el govern
Es conforma la primera executiva d’En Comú a Rubí
Víctor Puig, escollit coordinador de Primàries Barcelona