Alumnes de l’institut L’Estatut realitzaran serveis comunitaris a través de Rubí Solidari
Actualitat | 7 de gener de 2020

REDACCIÓ
Rubí Solidari ha signat un conveni amb l’institut L’Estatut per tal que 6 estudiants de l’ESO puguin realitzar 10 hores de servei actiu a la comunitat, en el marc de diferents projectes de l’entitat i tutelats per membres de la mateixa. El servei comunitari per a l'alumnat de secundària obligatòria és una acció que vol promoure que els alumnes experimentin i protagonitzin accions de compromís cívic, aprenguin en l'exercici actiu de la ciutadania i posin en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.

En concret, Rubí Solidari ofereix tres possibilitats, en cada una de les quals poden participar-hi dos alumnes. La primera és la participació i organització d’un dels ‘Dijous per la pau’ de la plataforma Rubí per la Pau, mentre que la segona és la participació i organització d’una xerrada de sensibilització sobre la situació del Sàhara i del programa ‘Vacances en Pau’. Finalment, també poden participar oferint suport en classes d’alfabetització i llenguatge per a nouvinguts.

Segons ha explicat el president de Rubí Solidari, Josep M. Pijuan, aquest conveni podrà ser ampliat en properes renovacions, tant en nombre d’activitats com en el d’alumnes implicats, en funció de la demanda i de la satisfacció d’ambdues parts.
Una de les activitats proposades serà organitzar la concentració de l'últim dijous de mes. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El temporal de vent i pluja deixa diverses incidències a Rubí com arbres i cornises caigudes
Rubí, en alerta per risc de ventades
El cupó diari de l’ONCE reparteix 70.000 euros a Rubí
Les obres del Casino s’iniciaran finalment a l’abril, segons el govern
Es conforma la primera executiva d’En Comú a Rubí
Víctor Puig, escollit coordinador de Primàries Barcelona