Uns 1.500 infants fan una visita al laboratori del Mag Rubisenc
Cultura | 8 de gener de 2020

REDACCIÓ
Uns 1.500 infants han visitat aquest Nadal el campament del Mag Rubisenc ubicat al Museu Municipal Castell (MMUC). Tots ells van poder lliurar-li les seves cartes a l’emissari de Ses Majestats, que va atendre visites del 2 al 4 de gener a la tarda.

Enguany, el primer passi del 2 de gener va estar reservat per a nens i nenes amb diversitat funcional, amb l’objectiu d’apropar l’experiència d’aquesta visita a tots els infants de la ciutat.

Per amenitzar l’espera, ja que els infants entraven sols al campament i per rigorós ordre d’arribada, el públic va poder gaudir d’un espectacle d’animació a càrrec de la companyia Xarop de Canya.

També van poder aprofitar la seva visita al campament per elaborar fanalets de Reis, que després van servir per guiar el camí dels Reis d’Orient durant la nit del 5 de gener. Un cop més, els infants també van trobar un arbre dels desitjos on van poder penjar les seves il·lusions per a la ciutat.

Entre tots aquells que van deixar per escrit el seu desig es va escollir, per sorteig, els nens i nenes que van poder pujar a l’escenari durant la rebuda dels Reis d’Orient a l’Escardívol.
El Mag Rubisenc ja ha tancat el seu laboratori i no el tornarà a obrir fins l’any vinent. / M.C.
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El temporal de vent i pluja deixa diverses incidències a Rubí com arbres i cornises caigudes
Rubí, en alerta per risc de ventades
El cupó diari de l’ONCE reparteix 70.000 euros a Rubí
Les obres del Casino s’iniciaran finalment a l’abril, segons el govern
Es conforma la primera executiva d’En Comú a Rubí
Víctor Puig, escollit coordinador de Primàries Barcelona