El guardonat espectacle ‘Oopart’de la companyia de circ i teatre Tresperté arriba a La Sala
Cultura | 8 de gener de 2020

REDACCIÓ
La Sala acollirà aquest diumenge 12 de gener a les 18.30 hores la representació de l’espectacle familiar ‘Oopart, historia de un contratiempo’, de la companyia granadina Tresperté Circo Teatro, consolidada com una de les companyies de circ més importants del panorama del circ contemporani espanyol. Es tracta d’un muntatge que ha rebut múltiples guardons: va ser l’espectacle més premiat en els PACA del 2016 (millor espectacle de carrer, millors escenografia, millor vestuari i millor iluminació) i ha rebut reconeixements internacionals com el Premi del públic en el Festival Malabharía i el guardó al millor espectacle de carrer de la Fira Freiburg (Alemanya).

‘Oopart’ presenta al públic una peculiar tripulació, arribada d’una altra època, i ens proposa la possibilitat de fer viatges en el temps per un mòdic preu i gaudint dels seus millors números de circ, però aquest dia no és un dia qualsevol dins de la seva rutina de venedors ambulants. I és que manipular el temps, sovint té les seves conseqüències.

Es tracta d’un espectacle sensorial, capaç de transmetre en clau d’humor la nostàlgia pel circ i on darrere una estètica futurista es juga amb el concepte de viatge en el temps, un viatge ple de jocs, coreografies, acrobàcies, magia i objectes que prenen vida... i que converteixen el teatre en una pista de circ amb una inoblidable funció.

Les entrades de l’obra, programada per La Xarxa, tenen un preu de 5 euros per als socis de La Xarxa i de 6 euros per als no socis.
Tresperté és una companyia formada per Paco Caravaca, Claudia Ortiz, Angelo (Carmine Piccolo) i Luis Ayuso. / Cedida
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El CatSalut vol convertir el CAP Mútua en un centre d’urgències d’atenció primària
Un home que intentava colar-se al tren agredeix tres agents de seguretat de FGC
TMA demana la suspensió de la tramitació de la llicència per obrir Can Balasc fins que no es resolgui l’autorització ambiental
La Generalitat detecta irregularitats a l'abocador de Can Carreras
Andreu Sánchez, gerent de TMA, pendent d’una reunió amb la Generalitat i optimista respecte l’obertura de l’abocador
Estrena d’una nova bèstia de foc dels Diables de Rubí