L’AUP convoca per dissabte una assemblea oberta per fer balanç de la feina feta i tractar reptes de futur
Política | 8 de gener de 2020

REDACCIÓ
L’Alternativa d’Unitat Popular (AUP) ha convocat per aquest dissabte 11 de gener al matí una assemblea oberta a totes les persones que vulguin participar del projecte de la formació. Des de l’AUP recorden que són una candidatura assembleària en la qual poden participar “totes aquelles persones que vulguin treballar per Rubí des d’una perspectiva municipalista i transformadora”. En aquest sentit, apunten que compten amb el suport d’organitzacions com la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), Esquerra Unida i Alternativa (EUiA), Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR) o el Partit Pirata, però que són “una assemblea de persones i no una coalició de partits”.

Per aquest motiu, la formació arrenca l’any amb la convocatòria d’una assemblea per fer balanç econòmic i de la feina feta tant a la institució com a les comissions. A la trobada també es plantejaran altres temes com la relació amb les Candidatures Alternatives del Vallès o la participació en el Consell de la República.
Entre els objectius de la candidatura assembleària per aquest mandat hi ha el de potenciar la feina activista que desenvolupa, més enllà del treball a l’Ajuntament, amb el suport a projectes associatius com el Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC) o l’impuls d’iniciatives populars. De fet, destinen el 42% del sou de la regidora del seu grup municipal a fomentar iniciatives ciutadanes.

L’assemblea tindrà lloc aquest dissabte 11 de gener a les 10 hores al CRAC, al carrer Sant Joan, 1.
L'AUP celebrarà la primera assemblea del 2020 al CRAC. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
Rubí registra 7 nous casos positius de coronavirus en l’última setmana
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí
Comencen les obres de rehabilitació del Casino després d'un any i mig de retard
Forçats a marxar
Inspecció de Treball inspecciona les obres del carrer Lourdes per possibles irregularitats