El projecte social al qual es destinarà l’euro solidari de la Nocturna es decidirà per concurs
Actualitat | 8 de gener de 2020

REDACCIÓ
El Centre Excursionista de Rubí (CER) i Rubí d’Arrel, organitzadors de la Caminada Nocturna de Rubí, han fet públiques les bases d’un concurs per a optar a la donació de l’euro solidari que es recapta amb cadascuna de les inscripcions a l’activitat i que es destinarà a un projecte d’interès social per a la ciutat.

El concurs servirà per escollir dos projectes als qual se’ls adjudicaran les aportacions solidàries recollides en la 11a i la 12a edició de la Nocturna.

Les candidatures es podran presentar fins al proper 31 de gener, de manera presencial a la secretaria del Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC), de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 18 a 21 hores, o bé de manera telemàtica al correu cracrubi@gmail.com. S’hi poden presentar totes les associacions sense ànim de lucre de Rubí que tinguin entre les seves finalitats l’acció social.

Segons han explicat els organitzadors, es valorarà que els projectes tinguin impacte direce en la ciutat, i de manera preferent, que tinguin repercussió en la inclusió social, el manteniment del patrimoni local i natural o finalitats educatives. Caldrà presentar una memòria tècnica i econòmica que contingui informació bàsica com presentació de l’entitat, introducció del projecte, objectius, les accions a desenvolupar, pressupost i calendari d’execució.

El jurat de la convocatòria estarà format per un membre de l’organització de la Nocturna i dues persones vinculades al teixit sociocultural de la ciutat amb trajectòria reconeguda.

Els projectes guanyadors opten a rebre una aportació econòmica de 1.200 euros cadascun, corresponents a l’aportació solidària de l’11a Nocturna (2018) i la 12a (2019).
La Nocturna destina un euro solidari a un projecte social local. / Arxiu
LES NOTÍCIES MÉS LLEGIDES
El temporal de vent i pluja deixa diverses incidències a Rubí com arbres i cornises caigudes
Rubí, en alerta per risc de ventades
El cupó diari de l’ONCE reparteix 70.000 euros a Rubí
Les obres del Casino s’iniciaran finalment a l’abril, segons el govern
Es conforma la primera executiva d’En Comú a Rubí
Víctor Puig, escollit coordinador de Primàries Barcelona